Mε πρόγραμμα της τάξεως των 2,5 εκ ευρώ αναδιαμορφώνοντας σημαντικούς τομείς των υποδομών του το κατά παράδοσην έμβλημα για το νησί της Κέρκυρας ξενοδοχείο Corfu Holiday Palace (πρώην Hilton Hotel )στα πλαίσια του προγράμματος ανακαίνισης και της συνεχούς αναβάθμισης των προσφερόμενων υπηρεσιών του, συνεχίζει τις αυτοχρηματοδοτούμενες επενδύσεις για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Ειδικότερα,δημιουργήθηκε δεύτερη presidential Villa με ιδιωτική πισίνα και 14 ολοκαίνουργια sharing Pool family Rooms με καινούργια εκπληκτική πισίνα και την ωραιότερη θέα του νησιού προς το Ποντικονήσι και την Εκκλησία της Βλαχέρνας, σε γήινους χρωματισμούς, με τη βοήθεια του αρχιτέκτονα Βαγγέλη Στυλιανίδη.

Επίσης έγινε αναβάθμιση των δωματίων στους δυο Penthouse ορόφους του ξενοδοχείου 6ο & 7ο, δημιουργώντας μια νέα κατηγορία δωματίων, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι υψηλότερες ανάγκες των πελατών.

Corfu Holiday Palace1

Τέλος έγιναν σημαντικές αλλαγές σε κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου όπως η Reception, το lobby, οι βεράντες, η εσωτερική πισίνα, το γυμναστήριο και οι κήποι. Ταυτόχρονα επαναλειτούργησε πλήρως αναβαθμισμένο το εστιατόριο Almira στο χώρο της κεντρικής πισίνας του ξενοδοχείου.

Πολύ σημαντικές για το ξενοδοχείο είναι και οι αναβαθμίσεις των υποδομών και των μηχανοστασίων του, με λύσεις φιλικές προς το περιβάλλον που απώτερο σκοπό έχουν την μείωση της ηλεκτρικής ενέργειας και την κατάργηση χρήσεως πετρελαίου , επιπλέον της βελτιστοποίησης ασφάλειας του προσωπικού & των πελατών καθώς και την μείωση των ρίπων προς την ατμόσφαιρα.