Το Crowne Plaza Manchester Airport Hotel ολοκλήρωσε την πρώτη φάση ανακαίνισής του αξίας 8 εκατ. λιρών.

Η εν λόγω επένδυση αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης τοπικής εικόνας με το συνεχιζόμενο έργο Manchester Airport Transformation (MAG) πολλών δισεκατομμυρίων λιρών του Manchester Airport Group, το οποίο περιλαμβάνει την αναβάθμιση του Terminal 2 του αεροδρομίου.

Το Crowne Plaza Manchester Airport Hotel έχει ολοκληρώσει την ανακαίνιση 229 υπνοδωματίων και των κοινόχρηστων χώρων του, με το λόμπι να έχει επανασχεδιαστεί ως χώρος ενιαίας διαρρύθμισης με τη ρεσεψιόν, ένα καφέ, μπαρ και εστιατόριο.

Τα νέα υπνοδωμάτια διαθέτουν τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης, wifi, μπανιέρες και παράθυρα με διπλά τζάμια για μείωση του θορύβου. Τα Club δωμάτια προσφέρουν κρεβάτια king-size και χώρο για εργασία.

Περαιτέρω ανακαινίσεις στο ξενοδοχείο θα παρουσιαστούν αργότερα φέτος, συμπεριλαμβανομένης της επέκτασης του Club Lounge, βελτιωμένων εγκαταστάσεων για τους επισκέπτες και ενός αυτόνομου εστιατορίου.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά και στους τρεις τερματικούς σταθμούς και απέχει 10 λεπτά με τα πόδια από τον τερματικό σταθμό 2, όπου βρίσκεται ο σιδηροδρομικός σταθμός του αεροδρομίου.