Ο οργανισμός «Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024» κυκλοφόρησε το επίσημο και αποκλειστικό Πρόγραμμα Φιλοξενίας, ανοίγοντας τις πωλήσεις του στο παγκόσμιο κοινό μέσω μιας καινοτόμου νέας διαδικτυακής πύλης.

Σε μια πρώτη κίνηση, η Οργανωτική Επιτροπή του Παρισιού 2024, σε συνεργασία με τον πάροχο φιλοξενίας On Location, ανέπτυξε μια αποκλειστική πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που προσφέρει μια σειρά από προϊόντα φιλοξενίας, εμπειρίες και προσαρμόσιμα πακέτα στους επίδοξους θεατές.

Οι φίλοι των σπορ από όλο τον κόσμο μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση σε επίσημα πακέτα σε σταθερή τιμή, ανεξάρτητα από την τοποθεσία τους. Τα πακέτα φιλοξενίας του Παρισιού 2024 προσφέρουν εγγυημένα εισιτήρια για αθλητικές εκδηλώσεις, μαζί με ένα ευρύ φάσμα επιλογών, όπως καταλύματα σε ξενοδοχεία, μεταφορές και διάφορες εμπειρίες διαθέσιμες είτε κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού είτε στο κέντρο της πόλης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξατομικεύσουν τα πακέτα τους ώστε να περιλαμβάνουν επιλογές όπως περιηγήσεις στην πόλη, προσανατολισμένες στα ενδιαφέροντά τους, μια σειρά από αξιοθέατα του Παρισιού ή πρόσβαση στην αποκλειστική ζώνη φιλοξενίας και ψυχαγωγίας «Salon 24» που βρίσκεται στο εμβληματικό Palais de Tokyo της πόλης.

Εκτός από το Πρόγραμμα έκδοσης εισιτηρίων Παρίσι 2024, η αγορά μέσω του επίσημου Προγράμματος Φιλοξενίας του Παρισιού 2024 είναι η μόνη ασφαλής, αξιόπιστη πηγή για την εξασφάλιση της αποδοχής εκδηλώσεων στους Αγώνες.

Οι πωλήσεις πακέτων για τους θεατές του Ολυμπιακού δεν είχαν συγκεντρωθεί ποτέ στο παρελθόν μέσω ενός μόνο παρόχου φιλοξενίας με αυτόν τον τρόπο. Το πρωτοποριακό μοντέλο του Παρισιού 2024 προσφέρει ένα πιο προσιτό, ασφαλές και απροβλημάτιστο μέσο για τους συμμετέχοντες να βιώσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες με έναν καθηλωτικό και εξατομικευμένο τρόπο.

Επίσης, για πρώτη φορά, η πρόσβαση στο 90% όλων των Ολυμπιακών αθλητικών γεγονότων είναι διαθέσιμη ως μέρος ενός πακέτου φιλοξενίας, είτε πραγματοποιούνται στην καρδιά του Παρισιού είτε σε εξωτερικούς χώρους αγώνων.

Τα επίσημα πακέτα φιλοξενίας του On Location ευθυγραμμίζονται με τα μοντέλα «Games for All» και «Games Wide Open» της Επιτροπής Σχεδιασμού, τα οποία στοχεύουν να κάνουν το Παρίσι 2024 μία από τις πιο προσιτές εκδόσεις στην ιστορία των Αγώνων.