Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η TUI δημιούργησε μια νέα ομάδα επικεντρωμένη στην κρουαζιέρα για την εκπαίδευση και υποστήριξη πρακτόρων στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία.

Η ομάδα έχει επιφορτιστεί με την προώθηση των πωλήσεων κρουαζιέρας και την ευαισθητοποίηση των εμπορικών σημάτων Marella Cruises και TUI River Cruises, τόσο εντός όσο και εκτός της εταιρείας.

Η TUI είπε ότι θα μοιραστεί το «πάθος και τις γνώσεις της για τις Marella Cruises και TUI River Cruises για να διασφαλίσει ότι οι ταξιδιωτικοί πράκτορες κατανοούν τις μάρκες, τα προϊόντα και τις διαθέσιμες υπηρεσίες».

Ο ανώτερος διευθυντής κρουαζιέρας Stephen Heath θα υποστηρίζεται από τους εμπορικούς διαχειριστές κρουαζιέρας Jessica Garner και Lindsey Roberts.
Οι ευθύνες του Stephen Heath περιλαμβάνουν τη δημιουργία σχέσεων και την παροχή στρατηγικής κατεύθυνσης στους εμπορικούς εταίρους.

Οi Jessica Garner και Lindsey Roberts θα ξεκινήσουν στις 31 Οκτωβρίου πριν ο Stephen Heath ενταχθεί στην ομάδα στις 28 Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με την TUI ο Stephen Heath φέρνει μαζί του «πλούτο εμπειριών», έχοντας προηγουμένως ρόλο ως ταξιδιωτικός σύμβουλος και στέλεχος λιανικής πριν μεταβεί στην εμπορική ομάδα της εταιρείας.

Επίσης, η Sarah Whitehouse θα κατέχει τη θέση της υπεύθυνης εκπαίδευσης εντός της ομάδας και θα ξεκινήσει το νέο της ρόλο την επόμενη εβδομάδα.
Έχει εργαστεί ως υπεύθυνη καταστήματος στο τμήμα λιανικής της TUI πριν οριστεί πρόσφατα, σύμβουλος εκπαίδευσης.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που μεγαλώνουμε την ομάδα σε αυτήν την κομβική στιγμή για τη βιομηχανία κρουαζιέρας, δήλωσε ο Chris Hackney, διευθύνων σύμβουλος κρουαζιέρας στην TUI UK & Ireland.

Από την επανεκκίνηση της κρουαζιέρας πέρυσι, εργαζόμαστε σκληρά για να καθησυχάσουμε τους πελάτες και να τους επαναφέρουμε στην κρουαζιέρα.

Έχουμε φιλόδοξα σχέδια για τις Marella και TUI River Cruises και η ύπαρξη μιας αφοσιωμένης ομάδας για την υποστήριξη των πρακτόρων θα παίξει σημαντικό ρόλο στο μέλλον των επιχειρήσεων.

Με την κυκλοφορία του Marella Voyager και τα νέα μας δρομολόγια στις ΗΠΑ με το Marella Discovery το 2023, βλέπουμε στις τάσεις των πελατών κράτηση νωρίτερα από πριν».