Το ANEMOS Luxury Grand Resort πέραν των απαράμιλλων πολυτελών υπηρεσιών προς τους διαμένοντες παρέχει την δυνατότητα οργάνωσης, Incentives, Εκθέσεων, Επιδείξεων μόδας, Παρουσιάσεων μηχανοκίνητων οχημάτων και άλλων εκδηλώσεων, σε έναν σύγχρονο χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 400 άτομα.

Μια έμπειρη ομάδα οργάνωσης αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας την εταιρική εκδήλωσή σας όπως εσείς την έχετε φανταστεί. Συντονιστής εκ μέρους του ξενοδοχείου θα είναι δίπλα σας εξασφαλίζοντάς το καλύτερο αποτέλεσμα, αφού η επιτυχία της δικής σας εκδήλωσης είναι δέσμευσή μας.

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του συνεδριακού μας κέντρου θα βρείτε την αιχμή της τεχνολογίας με οπτικοακουστικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας μέχρι και τη δυνατότητα συστήματος ταυτόχρονης  μετάφρασης σε διάφορες γλώσσες ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Συνδυάστε παράλληλες εκδηλώσεις ταυτόχρονα με το συνέδριο, το Incentive, την Έκθεση, την Επίδειξη μόδας κλπ. που θα μείνουν αξέχαστες στους συμμετέχοντες/καλεσμένους σας.

Μια ατελείωτη ποικιλία υπηρεσιών που καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς ανεξαρτήτως αριθμού συμμετεχόντων όπως Coffee break, Cocktail party, Branch, Business Lunch, Open bar, Gala Dinner, Theme parties, Βeach Party, BBQ nights, Sailing parties, Farewell dinner/party κλπ.

Ατελείωτες επιλογές από μια σειρά υπηρεσιών για κάθε περίσταση.