Το ANEMOS Luxury Grand Resort πέραν των απαράμιλλων πολυτελών υπηρεσιών προς τους διαμένοντες παρέχει την δυνατότητα οργάνωσης και των κοινωνικών σας εκδηλώσεων στους προσεγμένης αισθητικής χώρους του.

Μια έμπειρη ομάδα επαγγελματιών του χώρου αναλαμβάνουν την άρτια οργάνωση των κοινωνικών σας εκδηλώσεων από το Α έως το Ω, προτείνοντας λύσεις και προτάσεις για κάθε περίσταση. Το εκκλησάκι εντός των εγκαταστάσεων μας, χαρίζει την αίγλη που απαιτούν οι κοινωνικές σας εκδηλώσεις. ΟΙ ειδυλλιακές στιγμές κοντά στην θάλασσα και οι ευρύχωροι χώροι δίπλα στις πισίνες εγγυώνται την άρτια φιλοξενία της δεξίωσής σας.

Οι γαστρονομικές επιλογές του Chef υπόσχονται την απόλυτη ικανοποίηση των καλεσμένων σας.

Την κάθε εκδήλωση αναλαμβάνει προσωπικά έμπειρος συντονιστής, που θα είναι δίπλα σας κάθε στιγμή, καθοδηγώντας αντίστοιχα την εκτελεστική μας ομάδα.                                                           

Η κάθε κοινωνική σας εκδήλωση γίνεται ξεχωριστή σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες ομορφιάς και περιποίησης για Εκείνη & Εκείνον, με υπηρεσία κομμωτηρίου, stylist και makeup artist, manicure/pedicure, Spa κλπ.

Φανταστείτε την άφιξή σας με λιμουζίνα μετά από μια αξέχαστη βραδιά στο Bachelor / Bachelorette party που οργανώσαμε για σας. Στη συνέχεια ακολουθεί μια εντυπωσιακή τελετή και ένα δείπνο που θα συζητηθεί για καιρό, με εντυπωσιακή διακόσμηση, DJ ή ορχήστρα της επιλογής σας, και με τα πυροτεχνήματα να κάνουν την νύχτα, μέρα.

Το επόμενο πρωί, σας βρίσκει στην γαμήλια σουίτα να απολαμβάνετε πρωινό στο κρεβάτι και την μέρα να συνεχίζεται με χαλαρωτικό μασάζ. Ακολουθεί η φωτογράφισή σας σε ιστιοφόρο σκάφος από επαγγελματία φωτογράφο, ενώ παράλληλα κάνετε βουτιές στα καταγάλανα νερά του Κρητικού πελάγους.

Ατελείωτες επιλογές από μια σειρά υπηρεσιών για κάθε περίσταση.