Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το Club Med θα ανοίξει το πρώτο του ορεινό θέρετρο Exclusive Collection στο Βαλ ντ’ Ιζέρ στις Γαλλικές Άλπεις.

Το νέο ακίνητο πέντε αστέρων θα ανοίξει στις 18 Δεκεμβρίου 2022 μετά από μεγάλη ανακαίνιση και επέκταση του υπάρχοντος ξενοδοχείου της μάρκας στην περιοχή.

Το Club Med Val d’Isère θα προσφέρει πάνω από 200 δωμάτια και σουίτες. Συμπεριλαμβανομένων 91 deluxe δωμάτια με μπαλκόνι, 95 ευρύχωρα deluxe δωμάτια για έως και πέντε άτομα με ξεχωριστούς χώρους για όσους ταξιδεύουν ως οικογένεια και 30 σουίτες.

Στο εστιατόριο του Les Millésimes, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μενού γευσιγνωσίας πέντε πιάτων και συνδυασμούς κρασιών.
Το κεντρικό εστιατόριο θα προσφέρει μεγάλη ποικιλία από τοπική και διεθνή κουζίνα, ενώ η κεντρική βεράντα θα φιλοξενεί ώρες κοκτέιλ apres-ski και φοντί.

Το Club Med Val d’Isère θα διαθέτει επίσης ένα υπερσύγχρονο κέντρο ευεξίας και γυμναστικής, το οποίο θα περιλαμβάνει σχολή γιόγκα, πρόγραμμα Virtual fitness Les Mills, εσωτερική πισίνα, αίθουσες γυμναστικής και ένα σπα με 10 χώρους περιποίησης.

Για τους επισκέπτες του χειμώνα, το θέρετρο θα προσφέρει εγκαταστάσεις για ski-in/ski-out, ιδιωτικά και ομαδικά μαθήματα, περιηγήσεις σκι, αλεξίπτωτο πλαγιάς και πατινάζ στον πάγο.

Το κατάλυμα θα είναι επίσης ανοιχτό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν δραστηριότητες όπως πεζοπορία στο Εθνικό Πάρκο Vanoise και γιόγκα.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, το Club Med ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει το πρώτο του θέρετρο Exclusive Collection στις ΗΠΑ . Το κατάλυμα στο Snowbasin Resort στο Χάντσβιλ της Γιούτα έχει προγραμματιστεί να υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες του τον Δεκέμβριο του 2024.