Το Ορλάντο και το Κανκούν είναι οι αγαπημένοι προορισμοί των Αμερικανών για 4η συνεχή χρονιά, σύμφωνα με έρευνα της Allianz Global Assistance.

 

Μάλιστα, με βάση την έρευνα, ο αριθμός των Αμερικάνων τουριστών που ταξίδεψε την άνοιξη αυξήθηκε σε ποσοστό 24% την περασμένη χρονιά, με μία άνοδο 18% στις διεθνείς… αποδράσεις!

 

Οι κορυφαίοι διεθνείς προορισμοί των Αμερικανών ήταν το Κανκούν, το Σαν Χοσέ ντελ Κάμπο και το Πουέρτο Βαγιάρτα στο Μεξικό.

 

Το Λονδίνο έκανε την επανεμφάνισή του στο top 10 των Αμερικανών ταξιδιωτών και ήταν και ο μοναδικός ευρωπαϊκός προορισμός στη συγκεκριμένη λίστα.

 

Αναφορικά με τους δημοφιλέστερους προορισμούς των Αμερικανών εντός των ΗΠΑ, εκτός από το Ορλάντο, τη λίστα με το top 10 των αγαπημένων προορισμών συμπληρώνουν το Φοίνιξ, το Λας Βέγκας, το Λος Άντζελες, η Νέα Υόρκη, το Φορτ Λόντερντεϊλ, το Φορτ Μάιερς, το Μαϊάμι, το Σολτ Λέικ Σίτι και η Τάμπα.

 

Οι δύο λίστες περιλαμβάνουν κατά κύριο λόγο καλοκαιρινούς προορισμούς, γεγονός που αποδεικνύει ότι όσοι αποφασίζουν να ταξιδέψουν την άνοιξη προτιμούν αποδράσεις σε παραλίες και όχι σε χειμερινά θέρετρα!