Η Space Voyage Ventures παρουσίασε πρόσφατα μια πλατφόρμα η οποία είναι έτοιμη να παρέχει πληροφορίες για τον διαστημικό τουρισμό και την πρόοδο όσον αφορά στα διαστημικά ταξίδια.

Ο εν λόγω ιστότοπος περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη σειρά πληροφοριών, που καλύπτουν πιθανούς προορισμούς και πρωτοποριακά διαστημόπλοια, ειδικά κατασκευασμένα για άτομα που έχουν φιλοδοξίες στην κοσμική μελέτη και την αστροναυτική.

Διευκολύνει ένα ελκυστικό ταξίδι σε όλο το διάστημα, ενώ οι χρήστες παραμένουν προσκολλημένοι στη Γη.
Ο ιστότοπος, ως βασικός πόρος, προσφέρει ολοκληρωμένες και προσβάσιμες πληροφορίες σχετικά με την εξερεύνηση του διαστήματος, ελκυστικές για όσους γοητεύονται από τις αφάνειες πέρα ​​από τη Γη.

Mars Projects: Η κατηγορία ιστολογίου που σχετίζεται με αυτό στοχεύει κυρίως στον Κόκκινο Πλανήτη, προσφέροντας ενημερωμένες πληροφορίες όσον αφορά στις συνεχιζόμενες αποστολές, τα μελλοντικά σχέδια αποικισμού και την έρευνα ενδιαιτημάτων. Οι χρήστες μπορούν να μάθουν για τις προκλήσεις του καιρού στον Άρη και πολλά τέτοια πράγματα.

Σεληνιακές Αποστολές: Αναβίωση του ενδιαφέροντος για τον πλησιέστερο ουράνιο γείτονα της Μητέρας Γης μας, τη Σελήνη. Από τις ιστορικές αποστολές Apollo μέχρι τα σύγχρονα σεληνιακά γεγονότα, αυτή η περιοχή ρίχνει φως στην τεχνολογία, την επιστήμη και τον στόχο της οδήγησης της σεληνιακής εξερεύνησης.

Γαλαξιακή εξερεύνηση: Πηγαίνετε πέρα ​​από το ηλιακό σύστημα για να ανακαλύψετε τεράστιους γαλαξίες και κοσμικά φαινόμενα. Αυτό το μέρος του ιστότοπου μιλά για την πρόσφατη μελέτη για την αστροφυσική, τονίζοντας τις εξετάσεις σχετικά με τις μαύρες τρύπες, τα νεφελώματα και τη συνεχιζόμενη αναζήτηση για εξωπλανήτες.