Με Εθνικό Περίπτερο και την υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, συμμετείχε φέτος ο ΕΟΤ στην τουριστική έκθεση ITB Asia 2019, στο Sands Expoand Convention Centre, Marina Bay Sands στη Σιγκαπούρη.

Στην ITB Asia 2019 συμμετείχαν επτά ελληνικές επιχειρήσεις. Πρόκειται για τις Argo Travel Group, Athens Express, Celestyal Cruises, CHANDRISHOTELS – GREECE, Electra Hotels & Resorts και HETCOTOURS, οι οποίες έλαβαν μέρος στο Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο που διοργάνωσε ο ΕΟΤ, ενώ ως ανεξάρτητος εκθέτης συμμετείχε η εταιρεία Tour Greece SA.

Το ενδιαφέρον για την επόμενη διοργάνωση αναμένεται να είναι μεγαλύτερο έναντι της προηγούμενης ITB Asia, η οποία προσέλκυσε σε διάστημα τριών ημερών περισσότερους από 13.000 επισκέπτες.
Μεταξύ αυτών ήταν εκπρόσωποι εταιριών, τουριστικών γραφείων και τουριστικών οργανισμών, ξενοδοχείων κ.α.

Η τελευταία διοργάνωση της ITB Asia κατέγραψε αύξηση 7.4% στις προγραμματισμένες επαγγελματικές συναντήσεις, οι οποίες άγγιξαν συνολικά τις 27.000, ενώ σημαντική αύξηση σημειώθηκε και στους εκθέτες, σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση, ο αριθμός των οποίων υπερέβη τους 1.300 σε αριθμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ITB Asia διοργανώνει ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου, διοργανωτής της τουριστικής έκθεσης ITBBerlin, στην οποία ο ΕΟΤ δείχνει ισχυρή παρουσία κάθε χρόνο.

Η επόμενη ITB Asia θα διεξαχθεί στις 21.-23.10.2020, όπου ο ΕΟΤ πρόκειται να διοργανώσει το Εθνικό Περίπτερο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση, κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου στην Ελλάδα, στο τηλ. 210 64 19 037 ή να ανατρέξει στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.itb-asia.com και στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr.