Σύνταξη: tourismtoday.gr

Ο Dalata Hotel Group -ο μεγαλύτερος πάροχος ξενοδοχείων στην Ιρλανδία με αυξανόμενη παρουσία στο Ηνωμένο Βασίλειο- ανοίγει στις 15 Φεβρουαρίου ξενοδοχείο στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Το Hotel Nikko Düsseldorf είναι η νέα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο της Dalata. Αντιπροσωπεύει το πρώτο βήμα της Dalata στην αγορά της ηπειρωτικής Ευρώπης και σηματοδοτεί τη φιλοδοξία του Ομίλου να εδραιώσει την παρουσία του σε μεγάλες εμπορικά ελκυστικές ευρωπαϊκές πόλεις.

Το Hotel Nikko Düsseldorf -ξενοδοχείο ορόσημο στην καρδιά του Ντίσελντορφ- ανήκει στην Art-Invest με την οποία ο Dalata Hotel Group έχει συμφωνήσει την απόκτηση μίσθωσης.
Το μίσθωμα -με ένα εγγυημένο ελάχιστο- καθορίζεται από την απόδοση εσόδων του ξενοδοχείου.
Η διάρκεια της μίσθωσης είναι 20 χρόνια, με δύο επιλογές επέκτασης μισθωτή για 5 χρόνια.

Το ξενοδοχείο 4 αστέρων βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στο Ντίσελντορφ, σε κοντινή απόσταση από την κεντρική επιχειρηματική και εμπορική περιοχή καθώς και τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης.
Διαθέτει 393 υπνοδωμάτια, ένα μπαρ, δύο εστιατόρια, ένα σπα, πισίνα, γυμναστήριο και εκτενείς εγκαταστάσεις συνεδρίων και συσκέψεων.

Το Ντίσελντορφ είναι μια από τις «επτά μεγάλες» κορυφαίες πόλεις της Γερμανίας. Είναι ένας εξαιρετικά δημοφιλής προορισμός τόσο για διεθνείς όσο και για εγχώριους επισκέπτες, που ταξιδεύουν για αναψυχή ή για επαγγελματικούς σκοπούς.
Δέχτηκε πάνω από 3 εκατομμύρια επισκέπτες το 2019 καταγράφοντας περισσότερες από 5 εκατομμύρια διανυκτερεύσεις εκείνη τη χρονιά.