Ο ταχέως αναπτυσσόμενος παγκόσμιος αερομεταφορέας, Turkish Airlines συνεχίζει τις προσπάθειές του, σε αυτή τη δύσκολη χρονική περίοδο, για την αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού στη χώρα μας. Αυτή τη φορά, η THY σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο, Heronia Travel έφερε στην Ελλάδα τα κορυφαία ταξιδιωτικά πρακτορεία καθώς και εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης, από το Τορόντο του Καναδά.

Την 11μελή αποστολή της Turkish Airlines, με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή της Turkish Airlines στον Καναδά, κ. Orhan Sivrikaya, καλωσόρισε η Γενική Διευθύντρια της Turkish Airlines στην Ελλάδα, κα. Gulay Ozturk. Στη σύντομη επίσκεψη τους -τρεις ημέρες-, τα μέλη της αποστολής είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την μοναδικότητα του νησιού της Σαντορίνης και να απολαύσουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, τόσο στην Αθήνα όσο και στη Σαντορίνη.

Κατά την πρώτη ημέρα διαμονής του στην Αθήνα, το group φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο Arion, του Astir Palace και τα μέλη του παρέστησαν στο προγραμματισμένο δείπνο, παρουσία της Διευθύντριας Δημοσίων Σχέσεων της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών, κας. Καλλιόπης Ανδριοπούλου.

Τις επόμενες δύο ημέρες, η αποστολή επισκέφτηκε το νησί της Σαντορίνης, όπου τα μέλη της είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν για πρώτη φορά, την όμορφη θέα της Καλντέρας στα Φηρά, το ηλιοβασίλεμα στην Οία και να δοκιμάσουν τη μοναδική ελληνική κουζίνα του νησιού. Την φιλοξενία του group ανέλαβαν, τα ξενοδοχεία Andromeda Villas και Daedalus, ενώ τα ταξιδιωτικά πρακτορεία και οι δημοσιογράφοι ξεναγήθηκαν επίσης και στο Ξενοδοχείο Afroessa, στο Ημεροβίγλι.

Τα μέλη της αποστολής επέστρεψαν με την πτήση της Turkish Airlines, με τις καλύτερες των εντυπώσεων, εκφράζοντας την επιθυμία τους να επισκεφτούν ξανά τη χώρα μας και φυσικά να προωθήσουν την Ελλάδα, στη σημαντική αγορά του Καναδά. Η Γενική Διευθύντρια της Turkish Airlines στην Ελλάδα, κα. Gulay Ozturk τόνισε, μετά το ταξίδι: «Στόχος μας είναι να συνδυάσουμε την Αθήνα με τις καλύτερες αεροπορικές υπηρεσίες και την ομορφιά μοναδικών προορισμών, όπως η Σαντορίνη. Συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας για να αυξήσουμε τη ροή των εισερχόμενων τουριστών και επισκεπτών, από την στιγμή μάλιστα που οι ανταποκρίσεις των πτήσεων μας για τον Καναδά, αποτελούν την καλύτερη δυνατή επιλογή για κάθε ταξιδιώτη. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Heronia Travel και ιδιαίτερα τον Product Manager της εταιρείας, κ. Ευθύμιο Τρέντζο για την υποστήριξή του καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού μας.»