Η αεροπορική Delta ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με τον ιταλικό οίκο μόδας πολυτελείας Missoni. Ειδικότερα, στους επιβάτες που ταξιδεύουν στην Business class Delta One του αερομεταφορέα θα προσφερθούν κιτ ανέσεων σχεδιασμένα από τη Missoni, με το χαρακτηριστικό μοτίβο ζιγκ-ζαγκ της μάρκας στο εξωτερικό, καθώς και ένα αποκλειστικό σχέδιο και χρωματική παλέτα στο εσωτερικό.

Τα amenity kits θα κυκλοφορήσουν σε πτήσεις από/προς Ιταλία και Παρίσι από τα μέσα Ιουλίου και αργότερα θα κυκλοφορήσουν παγκοσμίως τον Σεπτέμβριο.

Τα κιτ θα συνεχίσουν να περιλαμβάνουν προϊόντα περιποίησης δέρματος Grown Alchemist, οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα από μπαμπού, μάσκα ματιών, ωτοασπίδες, κάλτσες και στυλό.

Προηγουμένως, η αεροπορική εταιρεία πρόσφερε υφαντά κιτ ανέσεων κατασκευασμένα από τη μεξικάνικη εταιρεία Someone Somewhere, ενώ μια μικρότερη έκδοση εξακολουθεί να προσφέρεται σε Premium Select (premium economy).

Για όσους ταξιδεύουν από τη Νέα Υόρκη JFK, μια επιλογή από αντικείμενα από τη συλλογή του σπιτιού της Missoni θα παρουσιαστεί επίσης στο νέο σαλόνι Delta One, το οποίο θα ανοίξει στις 26 Ιουνίου.