kefalogianni obama_leukos_oikosΙδανικός προορισμός για τους τουρίστες είναι η Ελλάδα σύμφωνα με δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στο πλαίσιο εκδήλωσης στον Λευκό Οίκο για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου, στην οποία παραβρέθηκε επίσης η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και ο υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Μιλώντας στο ΑΠΕ/ΜΠΕ, η κα Κεφαλογιάννη τόνισε ότι είχε την ευκαιρία να έχει μια σύντομη συνομιλία με τον πρόεδρο Obama, “ο οποίος, όπως και δημόσια, εξήρε την προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης, αλλά μου είπε και προσωπικά πως η Ελλάδα είναι ένας ιδανικός προορισμός για τους επισκέπτες”.

“Το μήνυμα που βγήκε από το Λευκό Οίκο, τόσο από τα λόγια του αντιπροέδρου Joe Biden, όσο και από τα λόγια του προέδρου Ομπάμα είναι μια πολύ θερμή στήριξη της ελληνικής κυβέρνησης και όλων των Ελλήνων για την προσπάθεια που γίνεται στην χώρα μας. Και νομίζω ήταν εξαιρετικά ενθαρρυντικό για όλους μας ότι αυτό έχει πλέον γίνει αντιληπτό και εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες και βεβαίως ότι η Ελλάδα παραμένει πάντα ένας στρατηγικός εταίρος της Αμερικής”, πρόσθεσε η Ελληνίδα υπουργός.