Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης (OTΘ) είναι και πάλι συνδιοργανωτής του Street Mode Festival 1-2-3 Σεπτεμβρίου, που φέτος μεγάλωσε και άλλαξε χώρο.

Το πλήθος των εκδηλώσεων, το διαρκώς αυξανόμενο ενδιαφέρον των νέων της Θεσσαλονίκης κι όλης της Βόρειας Ελλάδας και η αναμενόμενη μεγάλη προσέλευση το τριήμερο των εκδηλώσεων ώθησαν τους διοργανωτές να μετακομίσουν.

Με την σύμφωνη γνώμη του ΟΤΘ άλλαξαν στα μέσα του Αυγούστου τον χώρο διοργάνωσης του Φεστιβάλ και επιλέχθηκε ο διπλάσιος σε έκταση, ασφαλέστερος και άρτια οργανωμένος πολυχώρος του FIX – OPEN AIR (26ης Οκτωβρίου 15, στάση ΦΙΞ), μερικές μόνο εκατοντάδες μέτρα από τον προηγούμενο χώρο, την προβλήτα Α του Λιμανιού.

To Street Mode είναι το ετήσιο φεστιβάλ μουσικής, τέχνης και σπορ που πραγματοποιείται στην Θεσσαλονίκη, το μεγαλύτερο στην Βόρεια Ελλάδα από το 2009 , με περισσότερους από 20.000 επισκέπτες κάθε χρόνο.

Φέτος κλείνει 9 χρόνια ζωής και προσκαλεί όλους τους νέους στο FIX – OPEN AIR και στην γιορτή της street κουλτούρας με το σύνθημα “Όλη η πόλη σε Street Μode”.

“Έχουμε πει ότι στηρίζουμε κάθε εκδήλωση που προσφέρει θετική ενέργεια, ξεχωριστές δράσεις έκφρασης και διασκέδασης στην νεολαία”, ανέφερε η πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου η οποία δήλωσε εντυπωσιασμένη από την μεγάλη συμμετοχή σχημάτων, συγκροτημάτων, ονομάτων, δράσεων και διαγωνισμών που συμπεριλαμβάνονται στο τριήμερο πρόγραμμα του 9ου Street Mode Festival.

Στις τρεις αυτές ημέρες θα πραγματοποιηθούν περισσότερες από 50 μουσικές συναυλίες, dj sets, shows και διαγωνισμοί graffiti, street art, breaking, street dance, parkour, freerunning, skateboarding, longboard, δράσεις για μικρά παιδιά και πολλά ακόμη.

Τις εκδηλώσεις θα παρουσιάζει ο Γιώργος Λέντζας από την εκπομπή “Στο Δρόμο”.