Περισσότερες από 30 χώρες πρόκειται να επισκεφθεί το Crystal Serenity στην Παγκόσμια Κρουαζιέρα του που θα ξεκινήσει το 2025. Οι κρατήσεις αναμένεται να ανοίξουν στις 30 Αυγούστου 2023.

Mάλιστα υπολογίζεται ότι θα επισκεφθεί και το λιμάνι του Πειραιά στις 3 Μαΐου 2025 όπου και θα παραμείνει από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.

Κατά τη διάρκεια 123 διανυκτερεύσεων, το ταξίδι περιλαμβάνει επισκέψεις σε 62 λιμάνια και 17 διανυκτερεύσεις.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του A & K Travel Group, Cristina Levis, ισχυρίστηκε ότι είναι πολύ περήφανοι που παρουσιάζουν το δρομολόγιό μας στο World Cruise για το 2025, καθώς απεικονίζει τη βαθύτερη σύνδεση της Crystal με την Abercrombie & Kent για μια πραγματικά αυθεντική εμπειρία.

Επιπλέον, δηλώνει ότι οι επισκέπτες θα συναντήσουν το πλήρες δυναμικό μεταξύ των δύο εμπορικών σημάτων καθώς αποκαλύπτουμε μια πληθώρα από προσαρμοσμένες δραστηριότητες τους που θα βιώσουν από πρώτο χέρι οι επισκέπτες της Crystal.

Αναχωρώντας από το Fort Lauderdale, Fla, στις 7 Ιανουαρίου 2025, το ταξίδι ξεκινά προς Μεξικό, Μπελίζ, Ονδούρα και Κολομβία. Μια διέλευση από το εμβληματικό κανάλι του Παναμά ξεκινά πριν πλεύσει δίπλα στη δυτική ακτή της Νότιας Αμερικής, επισκεπτόμενοι το Γουαγιακίλ, τη Λίμα και το Πίσκο.