Συνάντηση με τον Επικεφαλής της Ομάδας Δράσης για την Ελλάδα (Task Force), Horst Reichenbach είχε ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Κωστής Χατζηδάκης.

Ο Κ. Χατζηδάκης επεσήμανε μετά το τέλος της συνάντησης ότι βασικός στόχος του υπουργείου είναι η όποια συμφωνία με τους εταίρους να μην έχει μόνο την διάσταση των μέτρων δημοσιονομικής προσαρμογής, αλλά και τη διάσταση ενός αναπτυξιακού πακέτου για την Ελλάδα. Επιπλέον, ο υπουργός ξεκαθάρισε ότι η επιτυχία του προγράμματος θα είναι επιτυχία για την Ελλάδα.

Στο μεταξύ, ο κ. H. Reichenbach δήλωσε ότι το υπουργείο ανάπτυξης είναι η κινητήριος δύναμη για τις μεταρρυθμίσεις και τα μέτρα υπέρ της οικονομικής ανάπτυξης στην ελληνική κυβέρνηση.Τέλος, τόνισε ότι είναι εντυπωσιασμένος από τον τρόπο με τον οποίο ο υπουργός προσδιόρισε τις προτεραιότητες, οργάνωσε την αναγκαία παρακολούθηση σε όλες αυτές τις προτεραιότητες και τους ανθρώπους που είναι πρόθυμοι και ικανοί να εφαρμόσουν όλες αυτές τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις.