rodos-poli

Το φετινό καλοκαίρι ο οργανισμός που κατέχει ηγετική θέση στον τομέα του εξερχόμενου τουρισμού από τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και της Ανατολικής Ευρώπης, επέκτεινε τις δραστηριότητές του στη Ρόδο με το άνοιγμα των νέων του γραφείων, τα οποία βρίσκονται στην περιοχή της Παστίδας επί της επαρχιακής οδού «Τσαΐρι- αεροδρόμιο».

Με την κίνηση αυτή, ο οργανισμός TEZ TOUR δείχνει την εμπιστοσύνη του στο τουριστικό μας προϊόν αλλά και στο νησί μας, καθώς παρά την κακή φετινή σαιζόν για τη Ρωσική αγορά, προχωρά ένα βήμα παραπέρα δημιουργώντας πλήρες εκδρομικό πρόγραμμα για τους πελάτες του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο TEZ TOUR που ιδρύθηκε το 1994, λειτουργεί 76 γραφεία σε 28 χώρες παγκοσμίως όπως Ρωσία, Ουκρανία, Λετονία, Εσθονία, Λιθουανία, Καζακστάν, Λευκορωσία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Μολδαβία, Τουρκία, Αίγυπτο, Ταϊλάνδη, Ισπανία, Κούβα, Αραβικά Εμιράτα, Αυστρία, Μεξικό, Ιταλία , Κύπρο και φυσικά την Ελλάδα.
Στη χώρα μας και στο νησί μας ο ταξιδιωτικός οργανισμός TEZ TOUR δραστηριοποιείται από το 2008.

Οι αεροπορικές του μεταφορές εκτελούνται από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρίες παγκοσμίως με τον πιο σύγχρονο στόλο αεροσκαφών όπως για παράδειγμα τις: Thai airways, Emirates, Aeroflot, I Fly, Austrian airlines. Etihad airways, Qatar airways, Air Baltic , Turkish airlines κ.α ενώ συνεργάτες του είναι οι μεγαλύτερες και καλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες, μεταξύ των οποίων οι: Marriot, Sheraton, Le Meridien, SolMelia, Princess, Barcelo, Hilton, Iberostar, Four seasons, Aldemar.

Επίσης τo τμήμα MICE είναι υπεύθυνο για την οργάνωση business events, συνεδρίων, σεμιναρίων, και φεστιβάλ.

rodiaki