alexandroupolh

Το ενδιαφέρον του επιχειρηματικού κόσμου της Θράκης και όχι μόνο στρέφεται στην 16η Διεθνή Έκθεση Αλεξανδρούπολης.Η «ALEXPO 2014», που διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Έβρου, θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 20 – 24 Ιουνίου, στο χώρο του λιμένα Αλεξανδρούπολης.

Στο πρόγραμμα της διεθνούς έκθεσης ξεχωρίζουν οι ακόλουθες εκδηλώσεις:

– Ημερίδα με θέμα: «Σύγχρονες πρακτικές για την προώθηση και την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος», το Σάββατο 21 Ιουνίου (10 το πρωί), στο Νομαρχείο.
– Ημερίδα με θέμα:« Πρωτογενής τομέας και μεταποίηση, προοπτικές και μέθοδοι διείσδυσης στις ξένες αγορές» την Κυριακή 22 Ιουνίου (10 το πρωί), στο Νομαρχείο.
– Ημερίδα με θέμα: «Έρευνα, καινοτομία και ανάπτυξη» τη Δευτέρα 23 Ιουνίου (10 το πρωί), στο Νομαρχείο.
– Παρουσίαση της νέας εταιρικής ταυτότητας του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης, την Τρίτη 24 Ιουνίου (10 το πρωί), στο Νομαρχείο.

Ακόμη, στο πλαίσιο της 16ης Διεθνούς Έκθεσης Αλεξανδρούπολης, θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Επιμελητηρίου Έβρου συναντήσεις μεταξύ των μελών του και εκπροσώπων επιχειρήσεων του εξωτερικού.

Σκοπός των business to business συναντήσεων είναι να συμβάλλουν στην επίτευξη επιχειρηματικών συμφωνιών. Οι εταιρίες του εξωτερικού, που θα συμμετάσχουν έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τους παρακάτω κλάδους: παραγωγή και εμπορία τροφίμων, πλαστικά είδη, έπιπλα, μεταλλικές κατασκευές και δομικά υλικά, τουρισμός, αγροτικά μηχανήματα, διακόσμηση, υφάσματα, εξοπλισμός θέρμανσης, κατασκευές παιχνιδιών, παραγωγή συσκευασιών, logistics.