Το GRANITIS Hotel υποδέχεται το φετινό καρναβάλι, μέσα στο πανέμορφο δάσος οξιάς του Φαλακρού, στα ορεινά της Δράμας.

Τα τρία Σαββατοκύριακα της αποκριάς, 4, 11 και 18 Φεβρουαρίου, οι επισκέπτες θα διασκεδάσουν  στο Σαββατιάτικο party που διοργανώνει το ξενοδοχείο. 

Για τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου, στις 14 Φεβρουαρίου, οι ερωτευμένοι θα απολαύσουν μια ξεχωριστή βραδιά που περιλαμβάνει διαμονή σε ένα άνετο δωμάτιο, δείπνο για δύο που σερβίρεται στο δωμάτιο ή στο εστιατόριο με θέα στο δάσος και πλούσιο πρωινό.

Το ντουέτο Όλγα Φίλιππα πιάνο-τραγούδι και Μιρέυ Ιβάνοβα τραγούδι-κρουστά, για πρώτη φορά στην περιοχή της Δράμας, θα προσφέρουν ένα μουσικό τετραήμερο, 24-27 Φεβρουαρίου.

Στην ορεινή φύση μπορεί κάποιος να απολαύσει έναν περίπατο ή ποδηλασία στο δάσος, να κάνει σκι στο Χιονοδρομικό Φαλακρού, να επισκεφθεί τα σπήλαια Αγγίτη και Αλιστράτης και πολλά άλλα αξιοθέατα της περιοχής.

Όλο το χειμώνα το δίκλινο με πρωινό (εκτός 3ημέρου Καθαράς Δευτέρας) κοστίζει 80 ευρπώ τη βραδιά  ή 165 ευρώ τις 3 βραδιές (μένετε 3, πληρώνετε 2).

Τα 3 Σαββατοκύριακα 3-5, 10-12 και 17-19/2 η συμμετοχή στο party είναι ΔΩΡΕΑΝ για τους ενοίκους και περιλαμβάνει μουσική και χορό, κρύες και ζεστές μπουκιές, κρασί και αναψυκτικά σε μπουφέ. Συμμετοχή επισκεπτών 16 ευρώ το άτομο.

Ειδικά και μόνο τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου το πακέτο διαμονής με πρωινό και ρομαντικό δείπνο στο δωμάτιο ή στο εστιατόριο, κοστίζει 70 ευρώ το ζευγάρι, ενώ μόνο το δείπνο για δύο, 14 ευρώ το άτομο.

Το 4ήμερο 24-27/2/12 το δίκλινο δωμάτιο με πρωινό κοστίζει 200 ευρώ οι 2 βραδιές ή 250 ευρώ οι 3 βραδιές. Ο πλούσιος μπουφές της Σαρακοστής διατίθεται δωρεάν προς τους ενοίκους. Για τους επισκέπτες της Καθαράς Δευτέρας το γεύμα σε μπουφέ, κατ’ άτομο, κοστίζει 18 ευρώ για τους ενήλικες και 8 ευρώ για παιδιά έως 12 ετών.

Ανδρέας Αλειφέρης