Σύνταξη: tourismtoday.gr

Ο Όμιλος Accor έγινε επίσημος συνεργάτης των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι.
Μέσω αυτής της συνεργασίας η γαλλική Accor, θα προσφέρει την τεχνογνωσία της και συμμετέχει στη διαχείριση, υποδοχή και τη διαμονή των διαπιστευμένων.

Οι υπηρεσίες του Ομίλου θα αναπτυχθούν ειδικά για αθλητές και δημοσιογράφους στα Ολυμπιακά Χωριά.

Αυτή η συνεργασία θα βασίζεται στην εμπορική πλατφόρμα ALL – Accor Live Limitless, η οποία συγκεντρώνει τα εμπορικά σήματα του Ομίλου και τα μέλη του προγράμματος πίστης του.

«Η αίσθηση της συλλογικότητας, η γενναιοδωρία και η επιρροή της Γαλλίας στην παγκόσμια σκηνή βρίσκονται στο επίκεντρο των αξιών που μοιραζόμαστε με το Παρίσι 2024, τόνισε ο Sébastien Bazin, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Accor.

Η Accor είναι περήφανη που έγινε συνεργάτης αυτών των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων που θα αποτελέσουν για κάποιο διάστημα ισχυρό καλωσόρισμα της χώρας μας στους αθλητές και σε όλο τον κόσμο.

Οι εργαζόμενοι και οι ομάδες μας έχουν ήδη κινητοποιηθεί για να ζωντανέψουν την αίσθηση της γαλλικής φιλοξενίας. Και να προσφέρουν σε όλους, με αφορμή αυτό το παγκόσμιο γεγονός, διαμονή και μια αξέχαστη εμπειρία”.

Διαχείριση υπηρεσιών εντός του Αθλητικού και του Δημοσιογραφικού Χωριού

Για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων, ένας ξενοδόχος θα είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση της διαμονής των αθλητών και των δημοσιογράφων στα δύο χωριά που προβλέπονται για το σκοπό αυτό.

Χάρη στην τεχνογνωσία του ομίλου και των εργαζομένων του, διαπιστευμένοι αθλητές και μέλη των μέσων ενημέρωσης θα μπορούν να επωφεληθούν από την ποιότητα των υπηρεσιών. Καθώς και από τις συνθήκες υποδοχής και διαμονής κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

Μια πλατφόρμα κρατήσεων για διαπιστευμένους και τον προορισμό Γαλλία

Η Accor θα φέρει επίσης την επιχειρησιακή της εμπειρία από σημαντικές εκδηλώσεις. Παρέχοντας στο Παρίσι 2024 μια ψηφιακή πλατφόρμα κρατήσεων ξενοδοχείων μέσω της θυγατρικής της ResaEvents.

Αυτή η πλατφόρμα θα έχει το πλεονέκτημα να συνενώνει όλες τις γαλλικές προσφορές ξενοδοχείων γύρω από τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς χώρους. Με αυτό τον τρόπο θα διευκολύνει τη διαχείριση των κρατήσεων.
Παράλληλα εγγυάται μια απλοποιημένη εμπειρία πελατών κατά την περίοδο των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι το 2024.