Η Crown Group της Αυστραλίας έκανε τα επόμενα βήματα στην πρώτη του κίνηση στην αγορά των ΗΠΑ, όπου σκοπεύει να αναπτύξει μια συγκυριαρχία και ξενοδοχειακό πύργο μεικτής χρήσης αξίας 500 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Crown Group έχει δημιουργήσει μια κοινοπραξία με μια εταιρεία με έδρα τη Σιγκαπούρη με την επωνυμία Magnus Property Pte Ltd και έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ακινήτων στην Ινδονησία, την ASRI, το τμήμα εμπορικών σημάτων premium lifestyle του Ομίλου Agung Sedayu, ο οποίος έχει κερδίσει 20 βραβεία για 33 έργα από τότε που ιδρύθηκαν 1971. Μερικές από τις πιο αξιοσημείωτες εξελίξεις της ASRI περιλαμβάνουν το The Langham Jakarta (το πρώτο στη Νοτιοανατολική Ασία), το Langham Residences (η πρώτη κατοικία με επώνυμα Langham στον κόσμο), καθώς και premium κτήματα όπως το Fatmawati City Center και το District 8 στη καρδιά της CBD της Τζακάρτα.

Ο εντυπωσιακός 43όροφος πύργος έχει εμπνευσμένο σχεδιασμό από τους παγκοσμίου φήμης Koichi Takada Architects και προορίζεται να επαναπροσδιορίσει τον ορίζοντα του Downtown. Θα ενσωματώσει τη φιλοσοφία του Crown Group για την ανάμειξη εμπνευσμένης αρχιτεκτονικής με ένα φουτουριστικό όραμα για έναν νέο τρόπο ζωής, για να γίνει ένα εμβληματικό ορόσημο για την πόλη. Το έργο στην 1111 Hill Street αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2024.