Φέτος ο όμιλος της Lufthansa θα προσλάβει περισσότερους από 4.500 νέους υπαλλήλους στη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία, με το μεγαλύτερο ποσοστό προσλήψεων -. 3.000 άτομα- στη Γερμανία.

Περίπου 1.000 νέοι υπάλληλοι θα προσληφθούν στα κεντρικά της Lufthansa στην Κολωνία, το 2020. 450 μελλοντικοί υπάλληλοι αεροσκαφών θα ξεκινήσουν την εκπαίδευσή τους στην βάση του Μονάχου. Επιπλέον, 40 συνεργάτες θα συμμετάσχουν στην Lufthansa CityLine στο κέντρο της Βαυαρίας.
Η Lufthansa στο Μόναχο σχεδιάζει να προσλάβει 100 άτομα στη διοίκηση και 300 άτομα προσωπικό εδάφους. Η αεροπορική εταιρεία θα προσλάβει περίπου 350 νέους υπαλλήλους για να καλύψει την αυξανόμενη ανάγκη για υπηρεσίες πληροφορικής μέσα και έξω από τον όμιλο Lufthansa – ειδικούς τεχνολογίας καθώς και άτομα με ειδικές γνώσεις στη βιομηχανία. Η Lufthansa Systems αναζητά 200 υπαλλήλους ειδικούς πληροφορικής όλων των ειδών στις διεθνείς θέσεις της.

Ο όμιλος Lufthansa συνεχίζει να είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς εργοδότες στη Γερμανία και έχει επανειλημμένα καταταχθεί ως ένας από τους τρεις καλύτερους εργοδότες από το γνωστό Ινστιτούτο Έρευνας YouGov.
Αυτή η δημοτικότητα αντανακλάται και στον αριθμό των αιτούντων. Πέρυσι περισσότερες από 190.000 αιτήσεις παραλήφθηκαν μέσω της πλατφόρμας της αεροπορικής εταιρείας.