Ο Όμιλος της Marine Tours, δίνοντας διαχρονικά έμφαση στην ευημερία των ανθρώπων του, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την απόκτηση της Πιστοποίησης Great Place to Work® (CERTIFIED by Great Place to Work®).

Ο εξειδικευμένος Οργανισμός στο Travel Management έλαβε την πιστοποίηση αυτή κατόπιν μεθοδικής και διεξοδικής αξιολόγησης που πραγματοποιήθηκε από τον έγκριτο οργανισμό Great Place to Work® Hellas.

Η πιστοποίηση Great Place to Work® αποτυπώνει την ποιότητα και τις συνθήκες εργασίας μέσα από την πραγματική οπτική των ίδιων των ανθρώπων που εργάζονται στην εταιρεία.

Βασίζεται, κατά κύριο λόγο, στην ανώνυμη, αναλυτική και εμπιστευτική αξιολόγηση που παρέχουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι για την εμπειρία τους στο εργασιακό τους περιβάλλον.

Στην περίπτωση της Marine Tours, η συμμετοχή των εργαζομένων ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με την ιδιαίτερα υψηλή βαθμολογία να οδηγεί στην απόδοση της πιστοποίησης.

Σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας του, ο Όμιλος Marine Tours θέτει τον άνθρωπο στο επίκεντρο. Αυτός ο κοινός παρονομαστής που αποτυπώνεται σε κάθε πτυχή της δραστηριότητάς του, από τον σχεδιασμό των επαγγελματικών ταξιδιών στα οποία εξειδικεύεται έως στο εργασιακό του περιβάλλον, συνιστά βασικό συστατικό της φιλοσοφίας βιώσιμης ανάπτυξης.

Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον Κοινωνικό (Social) άξονα του ESG, ο Όμιλος Marine Tours εντείνει τη συστηματική του προσπάθεια να εξασφαλίζει έναν πρότυπο, δίκαιο και χωρίς διακρίσεις χώρο εργασίας, που επιτρέπει σε όλους τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες να νιώθουν ικανοποίηση για το έργο τους, να αναπτύσσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους και να νιώθουν ισότιμα και σημαντικά μέλη μιας μεγάλης οικογένειας.

Εμπλουτίζει αδιάκοπα τις πρωτοβουλίες και τις παροχές που προσφέρει, όπως προγράμματα επιμόρφωσης, ημέρες υγείας και αθλητισμού, φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο κ.α. και ταυτόχρονα αφουγκράζεται με προσοχή τους ανθρώπους του, ώστε να ανταποκρίνεται σε νέες ανάγκες και προσδοκίες τους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Marine Tours, κ. Κωνσταντίνος Οικονόμου, δήλωσε σχετικά:

«Η πιστοποίηση αυτή είναι μια ακόμη επισφράγιση ότι ο Οργανισμός μας δεν είναι απλά ένας χώρος εργασίας. Είναι ένα περιβάλλον σεβασμού, ανάπτυξης και ίσων ευκαιριών όπου όλοι οι άνθρωποί μας βλέπουν το έργο τους να αναγνωρίζεται. Έτσι, προοδεύουμε τόσο ο καθένας χωριστά, όσο και συλλογικά, παράγοντας Αξία για τους ανθρώπους μας, τους πελάτες μας, τον Οργανισμό μας και την Κοινωνία ως σύνολο».