Taufe TUIfly Boeing 737-( auf den Namen Heraklion. Haeraklion, den 4.4.2022

Ο όμιλος Tui  πρόκειται να προσλάβει 1.500 νέους υπαλλήλους, καθώς προετοιμάζεται για ένα μετα-πανδημικό καλοκαίρι.

Περισσότεροι από 1.000 υπάλληλοι αναζητούνται για θέσεις σε 100 προορισμούς διακοπών, όπως η Αττάλεια, η Κρήτη, η Μαγιόρκα και η Ρόδος, ενώ 500 χρειάζονται για την κάλυψη θέσεων τεχνολογίας και ηλεκτρονικού εμπορίου.

Οι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, καθώς και στο Βέλγιο, τη Γερμανία και τις Κάτω Χώρες για ρόλους σε χώρες όπως η Ελλάδα, η Ισπανία και η Τουρκία, στη μεγαλύτερη εκστρατεία προσλήψεων για ρόλους σε προορισμούς διακοπών.

Σε πορεία για ισχυρό καλοκαίρι, καθώς η ζήτηση αυξάνεται στα ύψη

Η αγορά πηγών του Ηνωμένου Βασιλείου είναι ο “πρωταγωνιστής” για την Tui

Η μεγαλύτερη ταξιδιωτική εταιρεία της Ευρώπης θέλει ξεναγούς, ειδικούς στην παιδική φροντίδα, γυμναστές και υπαλλήλους για τους χώρους ψυχαγωγίας των δικών της ξενοδοχείων και κλαμπ.

Ορισμένες από αυτές τις θέσεις καλύπτονται απευθείας στους προορισμούς, αλλά οι εργαζόμενοι προσλαμβάνονται και στις χώρες καταγωγής των παραθεριστών της Tui.

Η Tui καλύπτει το κόστος της τοπικής διαμονής, του ταξιδιού από και προς τον προορισμό, καθώς και τις απαραίτητες βίζες και άδειες εργασίας. Οι πρώτοι νέοι εργαζόμενοι αναμένεται να ξεκινήσουν ήδη από αυτόν τον μήνα.

Εν τω μεταξύ, αναζητούνται επίσης μηχανικοί λογισμικού, μηχανικοί δεδομένων, τεχνικοί αναλυτές και ψηφιακοί αναλυτές.

Η πλειονότητα των προσφερόμενων θέσεων εργασίας μπορεί να αναληφθεί οπουδήποτε στην Ευρώπη, ανεξάρτητα από τον τόπο όπου θα εδρεύει η μελλοντική ομάδα, σύμφωνα με την εταιρεία, η οποία αναφέρει ότι η ευέλικτη και η υβριδική εργασία αποτελούν πλέον κοινή πρακτική.

Η Tui δήλωσε:  “Οι ομάδες συνεργάζονται εικονικά πέρα από τα σύνορα. Επιπλέον, το ίδιο ισχύει σε ολόκληρη την εταιρεία: Οι εργαζόμενοι αποφασίζουν οι ίδιοι πού θα εργαστούν. Η υποχρεωτική παρουσία στα γραφεία ανήκει στο παρελθόν, αν το προφίλ εργασίας το επιτρέπει”.

Οι εργαζόμενοι μπορούν να εργάζονται από οπουδήποτε στον κόσμο για έως και 30 εργάσιμες ημέρες το χρόνο, επιτρέποντάς τους να παρατείνουν τις διακοπές τους με ένα “workation“.

Η Ισπανία και η Ελλάδα συγκαταλέγονται στους κορυφαίους προορισμούς για τους υπαλλήλους που εργάζονται από το πλαίσιο της πρωτοβουλίας Tui Workwide, ενώ το πρόγραμμα έχει επίσης χρησιμοποιηθεί για διαμονή σε χώρες όπως η Αυστραλία, ο Ισημερινός και η Ινδία.

Το μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου ανθρώπινου δυναμικού Sybille Reiß δήλωσε:

“Αναμένουμε ότι οι κρατήσεις για το καλοκαίρι του 2022 θα επιστρέψουν κοντά στα κανονικά επίπεδα του καλοκαιριού 2019 και τώρα επεκτείνουμε τις ομάδες μας στους τομείς της ψηφιοποίησης και των προορισμών για να συνεχίσουμε να γράφουμε την ιστορία επιτυχίας μας μετά από δύο χρόνια πανδημίας.

Άλλωστε, οι συνάδελφοί μας είναι αυτοί που μας καθιστούν μία από τις κορυφαίες τουριστικές εταιρείες στον κόσμο”.