Στο Avenue Bistro & Bar του ξενοδοχείου METROPOLITAN, που ξεκίνησε τη χειμερινή του λειτουργία στις 27/9, ο παγκοσμίου φήμης Chef Michel Roux δημιουργεί πιάτα συνδυάζοντας κλασικές Γαλλικές γεύσεις παρασκευασμένες με φρέσκα υλικά της Ελληνικής φύσης.
Στην ανοικτή κουζίνα του με την παραδοσιακή rôtisserie, ο chef Ηλίας Καριώτογλου σας περιμένει για να σας ξεναγήσει στις gourmet γεύσεις αλλά και στα χειροποίητα γλυκά και παγωτά.
Δοκιμάστε τα νέα πιάτα όπως: Σούπα μυδιών με βασιλικό καβούρι σχάρας, κρέμα και κρόκο Κοζάνης, λαβράκι ποσέ και μενταγιόν αστακού σε σφολιάτα με μανιτάρια πλευρώτους, φινόκιο, πατάτες και σάλτσα «Hollandaise», φρέσκο νιόκι πατάτας με πουρέ κολοκύθας και κουλί μαϊντανού, φιλέτο σολομού με σάλτσα «verduette» πίκλα αγγουριού και πουρέ από κουνουπίδι.
Την γευστική εμπειρία συμπληρώνουν οι επιλεγμένες ετικέτες κρασιών που σερβίρονται και σε ποτήρι.
Γεύση, περιβάλλον, απόλαυση, εξυπηρέτηση και προσιτές τιμές αποτελούν τους λόγους που καθιέρωσαν τοAvenue Bistro & Bar ως μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση εξόδου.
To Avenue Bistro & Bar είναι ανοικτό από την Τρίτη έως το Σάββατο από τις 7 το απόγευμα έως τις 11 και μισή το βράδυ .