Η παραδοσιακή κουλτούρα και ο τρόπος ζωής στην παραλία συναντούν τη σχεδιαστική ραπτική καθώς ο Dior ανοίγει τον πρώτο του χώρο λιανικής στο Μπαλί, με μερική εξαγορά του Sundara Beach Club στο Four Seasons Resort Bali στον κόλπο Jimbaran, που επιβεβαιώνει το προφίλ του νησιού ως προορισμό για απαιτητικούς ταξιδιώτες.

Ανοιχτό καθημερινά από τις 30 Ιουνίου έως τις 12 Αυγούστου 2022, το αναδυόμενο κατάστημα και καφέ Dior στο Sundara είναι η πρώτη μεγάλη εκδήλωση στο Μπαλί από τότε που άνοιξαν τα σύνορα για διεθνείς επισκέπτες τον Φεβρουάριο του 2022. Αναδεικνύει το μοναδικό μείγμα αυθεντικής κουλτούρας και εκλεπτυσμένου τρόπου ζωής που κάνουν το Μπαλί ένα από τα αγαπημένα νησιά του κόσμου.

«Η κλίμακα και η υψηλών προδιαγραφών φύση αυτής της εκδήλωσης δεν μοιάζει με τίποτα που έχει δει ποτέ στο Μπαλί», λέει ο Nicolas Senes, Resort Manager στο Four Seasons Resort Jimbaran Bay. «Το Four Seasons και το Dior είναι εικονίδια πολυτέλειας και είμαστε περήφανοι που επιδεικνύουμε τη δημιουργικότητα, τη δεξιοτεχνία και την παγκόσμιας κλάσης εμπειρία που προσφέρουμε. Αυτό είναι εξαιρετικά συναρπαστικό για το Μπαλί ως προορισμό».

Σε συνεργασία με τον σχεδιαστή εσωτερικών χώρων Kingsmen Indonesia του Dior, ολόκληρος ο χώρος εστίασης και beach club του Sundara που εκτείνεται σε δύο ορόφους και πάνω από 1.300 τετραγωνικά μέτρα (περίπου 14.000 τετραγωνικά πόδια), έχει μετατραπεί σε μια παραμυθένια βιτρίνα για τη νέα συλλογή Dioriviera 2022.

Η προσωρινή αναδόμηση περιλαμβάνει μια υποβρύχια εγκατάσταση έργων τέχνης μήκους 57 μέτρων (187 πόδια) που εκτείνεται σε όλο το μήκος της πισίνας του Sundara. Οι δύτες χρειάστηκαν τέσσερις ημέρες για να εγκαταστήσουν το έργο τέχνης, με το λογότυπο Dioriviera και το σχέδιο toile de Jouy στο κάτω μέρος της μεγαλύτερης παραθαλάσσιας πισίνας του Μπαλί.

Μια αποκλειστική είσοδος στο pop-up κατάστημα στο επίπεδο Sundara’s Mezzanine δίνει τον τόνο στο πλούσιο θέμα της ζούγκλας της συλλογής Dioriviera 2022, καθώς γλυπτά άγριων ζώων σε φυσικό μέγεθος ξεπροβάλλουν από τροπικά φυλλώματα. Η Sundara αφαίρεσε το επίπεδο του ημιώροφου – αφαιρώντας όλα τα έπιπλα, τα εσωτερικά χωρίσματα τοίχων και 16 πολυελαίους – για να παράσχει έναν κενό καμβά στον σχεδιαστή εσωτερικών χώρων του Dior για να εγκαταστήσει τα δικά του θεματικά έπιπλα, εμπορικές εκθέσεις, δωμάτια εξοπλισμού και ένα καφέ. Ακόμη και οι τοίχοι, οι οροφές και τα ανάκλιντρα δίπλα στην πισίνα έχουν καλυφθεί με τη μονόχρωμη ταπετσαρία toile de Jouy της Dioriviera κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διάρκειας έξι εβδομάδων.

Το Dior Café προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που συνδυάζει το χαλαρό αλλά και κομψό στυλ θερέτρου του Μπαλί. Ενώ το Sundara συνεχίζει να σερβίρει τις σύγχρονες διεθνείς και καπνιστές γεύσεις μπάρμπεκιου στους κύριους χώρους εστίασης στο ισόγειο, το Dior Café στο Mezzanine καλωσορίζει τους επισκέπτες για πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο με θέα στον ωκεανό 180 μοιρών και ένα ιδιωτικό μπαρ.

Το μενού του Dior εμπνευσμένο από τη Μεσόγειο δημιουργήθηκε από τον Executive Pastry Chef της Four Seasons David Peduzzi και τον Sundara Chef de Cuisine David Gavin (πρώην Chef de Cuisine στο Mozaic Ubud) που βασίστηκαν στη γαλλική εκπαίδευση και εμπειρία τους για να ανταποκριθούν στις γαστρονομικές οδηγίες του Dior Paris και τις ακριβείς απαιτήσεις για κάθε πιάτο. Οι διακομιστές του καφέ είναι το προσωπικό της Sundara, με στολές Dior για να προσφέρουν την υπηρεσία πέντε αστέρων για την οποία είναι γνωστή η Sundara.

Αυτή η απίστευτη εκδήλωση του Dior έρχεται καθώς το Four Seasons Resort Jimbaran Bay καλωσορίζει τον νέο Γενικό Διευθυντή Randy Shimabuku και αποκαλύπτει το Healing Village Spa και το Rossano Ferretti Hair Spa. Η γαστρονομική ομάδα ενισχύθηκε επίσης με τον διορισμό του Executive Chef Liam Nealon, ο οποίος ξεκίνησε το ταξίδι του στο Four Seasons ως Chef de Cuisine στο Sundara και επιστρέφει «σπίτι» στο Μπαλί από την πιο πρόσφατη θέση του ως Executive Chef στο Four Seasons Resort Chiang Mai.

Το pop-up store Dioriviera είναι ανοιχτό κατόπιν ραντεβού μόνο για συνεννόηση με στυλίστες Dior.

Οι επισκέπτες του Four Seasons Resorts Bali απολαμβάνουν κατά προτεραιότητα πρόσβαση στο Dior Café.