Σύνταξη: tourismtoday.gr

Την υπογραφή του πρώτου ξενοδοχείου Vignette Collection στη Ντόχα σε συνεργασία με την Hospitality for Success H4S Hotels & Residences, ανακοίνωσε ο IHG Hotels & Resorts.

Το Velero Hotel Vignette Collection Doha Lusail πρόκειται να ανοίξει μέχρι το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2024. Είναι το πέμπτο ξενοδοχείο Vignette Collection του Intercontinental Hotels Group (IHG) που υπογράφει στην περιοχή MEA, μετά από εκείνα στη Ζιμπάμπουε, τη Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) και το Κουβέιτ.

Ο IHG συνεχίζει να φέρνει μάρκες από το χαρτοφυλάκιο πολυτελείας και lifestyle της στην περιοχή, προσφέροντας στους επισκέπτες εξαιρετικό σχεδιασμό, εξατομικευμένες υπηρεσίες και ουσιαστικές εμπειρίες.

Η επωνυμία Vignette Collection δίνει στους ιδιοκτήτες ανεξάρτητων ξενοδοχείων παγκόσμιας κλάσης την ευκαιρία να διατηρήσουν τη χαρακτηριστική τους ταυτότητα, επωφελούμενοι παράλληλα από την παγκόσμια κλίμακα και την τεχνογνωσία του IHG στην πολυτέλεια και στον τρόπο ζωής.

Στην καρδιά του Lusail, της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης του Κατάρ, το Velero Hotel Vignette Collection Doha Lusail θα αποτελέσει μέρος μιας ανάπτυξης μικτής χρήσης που διαθέτει ένα παρακείμενο εμπορικό κέντρο, που θα καλωσορίζει τους επισκέπτες που αναζητούν πλούσιες και ποικίλες εμπειρίες.

Πιστό στην επωνυμία Vignette Collection, το ξενοδοχείο θα συνδυάσει την αποκλειστικότητα και τη μεγαλοπρέπεια με την κοινότητα και την τοπική τοποθεσία. Αυτό είναι εμφανές στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και τους διακοσμημένους εσωτερικούς χώρους.

Με 244 όμορφα σχεδιασμένα δωμάτια, το ξενοδοχείο διαθέτει μοντέρνα πρόσοψη και δομή. Εκτός από τα διακοσμημένα δωμάτιά του, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τρία εστιατόρια με διάφορες κουζίνες και μπαρ, καθώς και premium εγκαταστάσεις ευεξίας, όπως σπα, γυμναστήριο και πισίνα.

Οι εταιρικοί ταξιδιώτες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τους μεγάλους χώρους συναντήσεων και εκδηλώσεων του ξενοδοχείου που καλύπτουν μια σειρά από επαγγελματικές ανάγκες.