Σύνταξη: tourismtoday.gr

Ο Radisson Hotel Group επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο του στη Σκωτία με την υπογραφή του Radisson RED Edinburgh Airport.
Σε απόσταση μικρότερη δύο χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο, το νεόκτιστο ξενοδοχείο Radisson RED Edinburgh Airport θα ανοίξει στα τέλη του 2025.

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει 204 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων 6 junior σουίτες, τα οποία θα ακολουθούν τον τολμηρό και κομψό σχεδιασμό της Radisson RED.
Το μπαρ και το εστιατόριο του θα βρίσκονται στον τελευταίο όροφο, με θέα στο αεροδρόμιο του Εδιμβούργου και εξωτερικές βεράντες.
Επίσης, στον τελευταίο όροφο θα υπάρχουν χώροι συσκέψεων και εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένης μιας αίθουσας συνεδριάσεων.

Η Radisson RED είναι μια μάρκα που ενσωματώνει την τέχνη, τη μουσική και τη μόδα στις υπηρεσίες της για να προσφέρει μια αξέχαστη διαμονή σε όλους τους επισκέπτες.

Η μάρκα έχει παρουσία σε άλλες τοποθεσίες του Ηνωμένου Βασιλείου, συμπεριλαμβανομένου του πολυβραβευμένου Radisson RED Glasgow, της ναυαρχίδας Radisson RED Liverpool και άλλων ακινήτων στα αεροδρόμια του Λονδίνου.

Η Adela Cristea, Αντιπρόεδρος Επιχειρηματική Ανάπτυξης στο Radisson Hotel Group UK & Ireland, δήλωσε πώς η «διασκεδαστική και ζωντανή μάρκα Radisson RED στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας θα προσφέρει στους ταξιδιώτες -επαγγελματίες και αναψυχής- μια διαμονή σε ένα χαλαρό περιβάλλον για να ξεκινήσουν τις διακοπές τους ή να ξεκουραστούν μετά από ένα μακρύ ταξίδι.»