Ο σούπερ σταρ του τένις Ραφαέλ Ναδάλ δραστηριοποιείται στον ξενοδοχειακό κλάδο, ενώνοντας τις δυνάμεις του με τη Melia Hotels International για να λανσάρει το lifestyle Zel.

Το πρώτο ακίνητο της μάρκας πρόκειται να ανοίξει στη Μαγιόρκα το 2023.

Σύμφωνα με τα Melia Hotels, το concept Zel θα αντλήσει έμπνευση από τις ισπανικές ρίζες του Nadal, παρουσιάζοντας αυτό που η εταιρεία περιγράφει ως «μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας με επίκεντρο τον κλασικό μεσογειακό χαρακτήρα».

Σύμφωνα με την παραδοσιακή μεσογειακή αρχιτεκτονική, τα ξενοδοχεία Zel θα αγκυροβοληθούν σε μια χαρακτηριστική αυλή. Τα ξενοδοχεία θα προσφέρουν έναν συνδυασμό γραφικών κοινόχρηστων χώρων, όπως βεράντες, στέγες ή κλαμπ στην παραλία, καθώς και μια ποικιλία προγραμμάτων μαγειρικής και ευεξίας.

Η Melia Hotels δήλωσε ότι έχει σχέδια να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της Zel σε 20 ξενοδοχεία τα επόμενα πέντε χρόνια, με έργα στη Μαδρίτη, το Παρίσι και το Λονδίνο να βρίσκονται υπό εξέλιξη.

Ο Ναδάλ ακολουθεί τα βήματα άλλων θρύλων του αθλητισμού που έχουν εισέλθει στον ξενοδοχειακό κλάδο μέσω συνεργασιών, συμπεριλαμβανομένων των ποδοσφαιριστών Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο .