Ο διαδικτυακός ταξιδιωτικός πράκτορας Thomas Cook πρόκειται να πουλήσει διακοπές μεγάλων αποστάσεων. Για τον λόγο αυτό έχει συνάψει νέες συνεργασίες με 20 αεροπορικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των British Airways, Emirates, Virgin και Etihad.

Η εταιρεία θα προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερους προορισμούς σε μέρη που δεν ισχύει η καραντίνα. Όπως το Ντουμπάι και η Αγία Λουκία.
Έχει προσθέσει συνολικά 43 νέους προορισμούς στο χαρτοφυλάκιο του, όπως μεταξύ άλλων Κανκούν και Πούντα Κάνα, καθώς και μεγάλες πόλεις της Βόρειας Αμερικής.

Η ταξιδιωτική online εταιρεία, ανακοίνωσε ότι ακολουθεί μία “προσεκτική προσέγγιση για την έναρξη διακοπών σε προορισμούς με ταξιδιωτικούς περιορισμούς”.

Από την 1η Μαΐου 2021, θα ξεκινήσει την πώληση πακέτων στις ΗΠΑ. Στα άμεσα σχέδια του είναι και τα πακέτα και σε άλλες χώρες που δεν βρίσκονται επί του παρόντος στον κατάλογο ταξιδιωτικών διαδρόμων του Ηνωμένου Βασιλείου.

Υπενθυμίζεται πως η Fosun Tourism Group εξαγόρασε τη μάρκα Thomas Cook και τα περιουσιακά της στοιχεία από τους εκκαθαριστές τον περασμένο Νοέμβριο. Και από τον περασμένο Σεπτέμβριο την λειτουργεί ως μια καθαρά διαδικτυακή επιχείρηση.