Περισσότερο από το 80% των Ινδών σχεδιάζουν να γιορτάσουν την περίοδο των διακοπών με την οικογένεια και θέλουν να ξοδέψουν τα περισσότερα για ταξίδια και ψώνια, σύμφωνα με την έρευνα Amex Trendex της American Express.

Συγκεκριμένα, το 88% των Ινδών ερωτηθέντων συμφωνούν ότι θέλουν να κερδίσουν επιβραβεύσεις μέσω πιστωτικής κάρτας για αγορές μέσω Διαδικτύου αυτές τις γιορτές.

«Με την επιθυμία να περνούν περισσότερο ποιοτικό χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα 8 στους 10 (87%) Ινδοί καταναλωτές συμφωνούν ότι σκέφτονται να ξεκινήσουν ή να ξαναρχίσουν την παράδοση του ταξιδιού κατά την περίοδο των γιορτών καθώς συμφωνούν ότι τους αρέσει περισσότερο Οι αναμνήσεις είναι από διακοπές οικογενειακές διακοπές», ανέφερε η έρευνα.

Η υποστήριξη της τοπικής οικονομίας είναι σημαντική για τους Ινδούς καταναλωτές, καθώς οι 6 στους 10 ερωτηθέντες σχεδιάζουν να ξοδέψουν περισσότερα σε μικρές επιχειρήσεις αυτήν την περίοδο των εορτών σε σύγκριση με το 2021, δήλωσε η Amex Trendex.

Δεδομένου ότι οι εκδηλώσεις έχουν επιστρέψει το 62% των ερωτηθέντων τείνουν προς τα μουσικά φεστιβάλ, ενώ το 56% ανυπομονούν για ένα αθλητικό γεγονός.