Σύνταξη: tourismtoday.gr

Με την απόκτηση ενός νέου ακινήτου στο Δουβλίνο, συνεχίζει την επέκταση του στην Ευρώπη ο όμιλος ξενοδοχείων διαμερισμάτων City ID.

Η City ID με έδρα το Άμστερνταμ δήλωσε ότι η αγορά του ακινήτου στην Capel Street στο Δουβλίνο είναι μέρος του στόχου της να επενδύσει περισσότερα από 1 δις ευρώ τα επόμενα πέντε χρόνια σε νέα ξενοδοχεία σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις.

Η επωνυμία ιδιοκτήτη-διαχειριστή έχει ήδη τρία ξενοδοχεία στο κέντρο του Άμστερνταμ, καθώς και μια ιδιοκτησία στην περιοχή Victoria του Λονδίνου, η οποία αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες της το 2024.

Η ιδιοκτησία στο Δουβλίνο θα διαθέτει 104 διαμερίσματα με κουζίνες και χώρους διαβίωσης.
Ο χώρος του ισογείου θα διαθέτει λόμπι, ντελικατέσεν, μπαρ και χώρο ευεξίας. Ο όμιλος δεν έχει ακόμη αποκαλύψει την προγραμματισμένη ημερομηνία έναρξης του ξενοδοχείου διαμερισμάτων.

«Το Δουβλίνο, παρέχει μια ευκαιρία στην ομάδα μας να εκφράσει το όραμα μας για τη δημιουργία μιας αστικής όασης για τους επισκέπτες μας και την τοπική κοινωνία, δήλωσε ο Alexander Goad, Διευθύνων Σύμβουλος της City ID.

Με αυτήν τη φανταστική νέα τοποθεσία City ID στην ιστορικά πλούσια οδό Capel Street, στοχεύουμε να εμπνεύσουμε τους επισκέπτες μας να βιώσουν την τοπική ζωή τόσο εντός όσο και εκτός του ξενοδοχείου.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που, με αυτό το πέμπτο ορόσημο στο χαρτοφυλάκιο μας, συνεχίζουμε το ταξίδι μας για την οικοδόμηση της πλατφόρμας μας σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις».

Το City ID υποστηρίζεται από δύο παρόχους συντάξεων την APG από την Ολλανδία και την Aware Super της Αυστραλίας.