Σύνταξη: tourismtoday.gr

Μέσω των παγκοσμίου φήμης χαρακτηριστικών φιλοξενίας των The Ritz-Carlton, Ritz-Carlton Reserve, St. Regis, W, The Luxury Collection, EDITION, JW Marriott και Bulgari, η Marriott International συνεχίζει να αναβαθμίζει τα ταξίδια.

Δημιουργεί εμπειρίες με ξεχωριστές επωνυμίες που σηματοδοτούν το μέλλον της πολυτέλειας.

Με ένα ασυναγώνιστο δίκτυο περισσότερων από 460 ορόσημων πολυτελών ξενοδοχείων και θέρετρων σε 68 χώρες και περιοχές σήμερα, η Marriott International είναι έτοιμη να επεκτείνει το πολυτελές της αποτύπωμα.

Έχει σχεδόν 190 ακίνητα στο στάδιο ανάπτυξης, συμπεριλαμβανομένων των 30 ξενοδοχείων που αναμένεται να ανοίξουν το 2022.

Το Ritz-Carlton συνεχίζει να ορίζει το μέλλον της πολυτελούς φιλοξενίας

Με έμφαση στη σχεδίαση με γνώμονα τον προορισμό και την απαράμιλλη εξυπηρέτηση, το Ritz-Carlton συνεχίζει να οδηγεί την καινοτομία και να θέτει τα πρότυπα για την πολυτελή φιλοξενία.

Το 2022, η επωνυμία αναμένει να επεκταθεί στην Αριζόνα με το Ritz-Carlton Paradise Valley, το The Palmeraie, καθώς και στη Νέα Υόρκη, κάνοντας το ντεμπούτο της στη ζωντανή γειτονιά NoMad, όπου τα δωμάτια έχουν εκπληκτική θέα στην πόλη.

Το Ritz-Carlton, Μελβούρνη πρόκειται να αυξήσει το αποτύπωμα της διάσημης μάρκας στην Αυστραλία.
Επιπλέον, η μάρκα αναμένει να σηματοδοτήσει το εναρκτήριο ταξίδι της συλλογής Yacht Ritz-Carlton τον Μάιο του 2022.

Το St. Regis γιορτάζει τη διαχρονική γοητεία σε πολυπόθητα παγκόσμια hot spots

Το 2022, το St. Regis πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του στο Σικάγο και στο Βελιγράδι.
Το St. Regis συνεχίζει να αναπτύσσεται σε προορισμούς αναψυχής, αναμένοντας να διπλασιάσει σχεδόν τον αριθμό των καταλυμάτων του στα θέρετρα τα επόμενα πέντε χρόνια.

Φέτος έγινε το ντεμπούτο του The St. Regis Bermuda Resort, του πρώτου πολυτελούς ακινήτου της Marriott International στο νησί και, το επόμενο έτος.

Η μάρκα αναμένει να σηματοδοτήσει τα εγκαίνια του The St. Regis Kanai Resort στη Ριβιέρα Μάγια του Μεξικού, το οποίο θα έχει θέα στον ωκεανό από σχεδόν κάθε πλεονέκτημα.

Το St. Regis San Francisco αναμένει επίσης να γιορτάσει την ολοκλήρωση μιας ολοκληρωμένης ανακαίνισης, παρουσιάζοντας μια εκλεπτυσμένη νέα εμφάνιση και αίσθηση το 2022.

W Hotels Reimagines Luxury & Sparks Imagination

Το 2021, η W Hotels άνοιξε σε προορισμούς όπως Νάσβιλ, Οσάκα, Φιλαδέλφεια, Μελβούρνη, Xiamen, και τη Ρώμη.
Με σχεδόν 60 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, το W ορίζεται από το σχεδιασμό που βασίζεται στη λεπτομέρεια, την ενέργεια που εμπνέει, μια κουλτούρα για κοκτέιλ και φαγητό, καθώς και τον υψηλό προγραμματισμό που προσαρμόζεται ανά προορισμό.

Με συνεχή εστίαση στον επαναπροσδιορισμό και την αναβάθμιση της εμπειρίας W, η μάρκα αναμένεται να ανοίξει σε συναρπαστικούς προορισμούς τον επόμενο χρόνο, όπως το Αλγκάρβε, το Σίδνεϊ, το Ντουμπάι και το Τορόντο.

Η Luxury Collection εμπνέει μεταμορφωτικά ταξίδια σε νέους προορισμούς

Με ξενοδοχεία που καθορίζουν πραγματικά τον προορισμό τους, η The Luxury Collection είναι ένα αναπτυσσόμενο σύνολο σχεδόν 120 ξενοδοχείων σε περισσότερες από 40 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο. Το 2021, η μάρκα έκανε το ντεμπούτο της στην Ουγγαρία με τα εγκαίνια του μεταμορφωμένου μνημείου παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO Matild Palace στη Βουδαπέστη και επέκτεινε το αποτύπωμά της στη Βόρεια Αμερική.

Η Luxury Collection πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της το επόμενο έτος σε μαγευτικές τοποθεσίες που καλύπτουν τον κόσμο. Όπως η Ισπανία, η Ινδία, η Δομινικανή Δημοκρατία, το Μεξικό και η Τιφλίδα της Γεωργίας .

Το JW Marriott γιορτάζει τα πάθη των επισκεπτών του μέσα από εμπειρίες ευεξίας

Με περισσότερα από 100 ακίνητα σε περισσότερες από 35 χώρες και περιοχές, το JW Marriott προσφέρει μια κληρονομιά εξαιρετικών υπηρεσιών και δεσμεύεται να προσφέρει εμπειρίες και περιβάλλοντα που ενθαρρύνουν τους επισκέπτες να είναι πλήρως παρόντες και να ενθαρρύνουν ουσιαστικές συνδέσεις.

Το επόμενο έτος, η JW Marriott αναμένει να συνεχίσει να εξυπηρετεί εξελιγμένους, συνειδητοποιημένους ταξιδιώτες που αναζητούν μια ισορροπία στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα με νέα ανοίγματα σε προορισμούς από το Κάιρο μέχρι την Κωνσταντινούπολη και το Μεξικό στο νησί Jeju της Νότιας Κορέας.