Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Accor αποκαλύπτει μερικά από τα νεότερα ξενοδοχεία και θέρετρα της που θα ανοίξει το 2022.

Πολλοί από τους πιο συναρπαστικούς προορισμούς του κόσμου -όπως το Λονδίνο, η Ντόχα και η Μόσχα- θα υποδεχθούν πολλά νέα ξενοδοχεία Accor φέτος.
Αρκετές μάρκες της Accor έχουν ανοίξει νέους ορίζοντες για εξερεύνηση, αυτή την χρονιά. Όπως το Pangkalan Bun στην Ινδονησία, Κοπεγχάγη στην Δανία και Casco Viejo στην Πόλη του Παναμά.

Πάνω από 300 νέα ξενοδοχεία ανοίγει η Accor το 2022 σε όλο τον κόσμο

«Η Accor πιστεύει ακράδαντα στη δύναμη της διαφορετικότητας, στο εργατικό δυναμικό της, τη βάση πελατών μας και τις επωνυμίες της, δήλωσε ο Sébastien Bazin, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Accor.

Συνεχώς εισάγουμε φρέσκες ιδέες και συναρπαστικά νέα μέρη για να ανακαλύψετε.

Με περισσότερα από 300 νέα ξενοδοχεία και θέρετρα που ανοίγουν τις πόρτες τους το 2022, είμαστε βέβαιοι ότι κάθε μέλος της τεράστιας κοινότητας πιστών επισκεπτών μας σε όλο τον κόσμο θα βρει κάτι μοναδικό για έμπνευση στο επόμενο ταξίδι του.»

Raffles London

Το Raffles London στο OWO θα ανοίξει στα τέλη του 2022, μετά από το πενταετές πρόγραμμα ανακαίνισης.
Θα είναι μια μοναδική στιγμή για τη σκηνή της φιλοξενίας του Λονδίνου καθώς η μάρκα Raffles φτάνει στην πόλη. Θα διαθέτει 120 δωμάτια και σουίτες, 85 μοναδικές κατοικίες, εγκαταστάσεις ευεξίας και 11 εστιατόρια και μπαρ.

Όταν το Raffles London εγκαινιαστεί στα τέλη του 2022, θα είναι η πρώτη φορά που το κτίριο θα παρουσιαστεί στο κοινό.

Το μοναδικής ομορφιάς επταώροφο ακίνητο -πρώην Γραφείο Πολέμου στη συμβολή των Horse Guards Parade και Whitehall- ολοκληρώθηκε το 1906.

Χρησίμευσε ως γραφείο πολιτικών και στρατιωτικών ηγετών, συμπεριλαμβανομένων των Ουίνστον Τσώρτσιλ, Ντέιβιντ Λόιντ Τζορτζ, Χέρμπερτ Κίτσενερ, Χέρμπερτ Άσκουιθ και Τόμας Έντουαρντ Λόρενς.

Novotel Liverpool Paddington Village

Στη βορειοδυτική Αγγλία, αναμένεται να ανοίξει το Novotel Liverpool Paddington Village.
Με περισσότερα από 220 δωμάτια σε 16 ορόφους, το νέο εμβληματικό ξενοδοχείο θα ξεχωρίσει ως το ψηλότερο και ένα από τα πιο ελκυστικά σημεία συγκέντρωσης τουριστών και ντόπιων σε αυτή τη ζωντανή πόλη της μουσικής, του πολιτισμού και των εξαιρετικών παμπ.

Η δυναμική του δικτύου της Accor σε όλη την Ευρώπη συνεχίζει να ενισχύεται με πρόσφατα και επερχόμενα εγκαίνια. Όπως τα Sofitel Barcelona Skipper, Mercure Amsterdam North, ibis Styles St. Margrethen Switzerland, Mercure Hotel President στο Λέτσε της Ιταλίας και MGallery Cagliari Palazzo Tirso επίσης στην Ιταλία.

Νέα ξενοδοχεία στο Παρίσι

Το Παρίσι συνεχίζει να είναι μια αγορά κοντά και αγαπητή στην καρδιά της Accor. Όχι μόνο ως έδρα της εταιρείας και για τη χορηγία της στον ποδοσφαιρικό σύλλογο Paris Saint-Germain, αλλά και μέσω της υποστήριξης στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Το 2022, η Accor θα καλωσορίσει νέες προσθήκες στην πόλη. Συμπεριλαμβανομένων των MGallery Issy-les-Moulineaux Domaine de la Reine Margot και Paris Vincennes.

Raffles στην Βοστόνη

Η Βοστόνη περιμένει με ανυπομονησία το Raffles Boston Back Bay Hotel & Residences, που βρίσκεται στην αριστοκρατική συνοικία Back Bay της πόλης.

Είναι ένα κτήριο 35 ορόφων που διαθέτει 146 κατοικίες, 147 δωμάτια και έξι χώρους για φαγητό και ποτό, συμπεριλαμβανομένου ενός sky bar και ενός speakeasy.
Το εντυπωσιακό τριώροφο λόμπι με θέα στον ουρανό, είναι το πρώτο του είδους του στη Βοστόνη.

Ανάπτυξη στο χαρτοφυλάκιο σε Μέση Ανατολή

Η Μέση Ανατολή είναι άλλο ένα συναρπαστικό προπύργιο για την Accor, ιδιαίτερα με το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ.

Η Accor έχει επιλεγεί ως ο επίσημος πάροχος διαμονής για τους επισκέπτες της εκδήλωσης, παρέχοντας στα μέλη της ομάδας τη διαχείριση και τη λειτουργία περισσότερων από 60.000 δωματίων σε διαμερίσματα και βίλες σε όλη την αραβική χώρα του Κόλπου.

Ο Όμιλος θα διευρύνει επίσης το χαρτοφυλάκιο του της Rixos στο Κατάρ και στην περιοχή συνολικά με τα επερχόμενα Rixos Doha Qetaifan, Rixos Obhur Jeddah στη Σαουδική Αραβία καιRixos Jewel of the Creek στο Ντουμπάι, ΗΑΕ.

Η Accor θα παρουσιάσει επίσης πολλά νέα ακίνητα σε όλη την περιοχή, όπως το νέο Raffles Doha και το αδελφό ξενοδοχείο Fairmont Doha, το Banyan Tree AlUla στην κοιλάδα Asher της Σαουδικής Αραβίας και το Fairmont La Marina Rabat-Salé.

Νέα ανοίγματα σε Ρωσία

Μια άλλη αξιοσημείωτη αγορά για την Accor το 2022 είναι η Ρωσία. Ο εσωτερικός τουρισμός συνεχίζει να αυξάνεται, ιδιαίτερα μεταξύ των Ρώσων ταξιδιωτών που είναι συνηθισμένοι σε διεθνείς υπηρεσίες και υψηλά πρότυπα εμπειρίας διακοπών.

Η Accor προσθέτει στο χαρτοφυλάκιό της σε όλη τη χώρα με μια μεγάλη γκάμα προορισμών.
Συμπεριλαμβανομένων των Novotel Moscow ComCity, ibis Styles Kogalym Russia και Mövenpick Resort and Spa Anapa Miracleon.

Το πρώτο ξενοδοχείο της Accor σε Κοπεγχάγη

Η Accor είναι ενθουσιασμένη που ανοίγει την πρώτη της ιδιοκτησία στη Δανία, το ibis Styles Orestad Denmark, στην άκρη της Κοπεγχάγης. Το ξενοδοχείο σηματοδοτεί το πρώτο βήμα για την Accor σε αυτή την όμορφη σκανδιναβική χώρα.

Επωνυμίες lifestyle

Με τον τρόπο ζωής να αντιπροσωπεύει ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα τμήματα της παγκόσμιας βιομηχανίας φιλοξενίας, η Accor, μέσω της κοινοπραξίας της με την Ennismore, θα συνεχίσει να αναπτύσσει κορυφαίες επωνυμίες lifestyle.
Συμπεριλαμβανομένων των Mondrian, SLS, The Hoxton, Morgans Originals και Mama Shelter.

Τα ξεχωριστά ανοίγματα σε αυτήν την κατηγορία περιλαμβάνουν:

  • Το πρώτο Mondrian στην Κίνα, το Hong Kong Kowloon, μια ιδιοκτησία 324 δωματίων με απρόσκοπτη θέα στο λιμάνι.
  • Το εξαιρετικά κομψό Maison Delano Paris στο στο Παρίσι, λίγα βήματα μακριά από τη θρυλική Rue du Faubourg Saint Honoré.
  • Το TRIBE Phnom Penh Post Office Square που θα φέρει τολμηρό ντιζάιν στην ξενοδοχειακή σκηνή της Καμπότζης.
  • Το Mama Shelter Dubai, που ενσαρκώνει την ιδέα ενός θέρετρου στην καρδιά της πόλης με διαμερίσματα, πισίνες και έναν υπαίθριο κινηματογράφο.