Μέχρι το 2022, η Hainan Airlines θα ξεκινήσει περισσότερες από 40 νέες διεθνείς πτήσεις που θα αναχωρούν από την επαρχία Χαϊνάν.
Η Hainan Airlines Holding, η τέταρτη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία της Κίνας και η μεγαλύτερη ιδιωτική αεροπορική εταιρεία, ξεκινά περισσότερες πτήσεις προς διεθνείς προορισμούς από πόλεις δευτέρου επιπέδου ως μέρος των προσπαθειών για την επέκταση του δικτύου της.

Ο αερομεταφορέας με έδρα το Χαϊκού έχει τον μεγαλύτερο αριθμό άμεσων πτήσεων που συνδέουν την Κίνα με τις ΗΠΑ και τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό απευθείας πτήσεων που συνδέουν την Κίνα με την Ευρώπη.
Τα έσοδά της από τις διεθνείς πτήσεις αντιπροσώπευαν το ένα πέμπτο των συνολικών εσόδων, σύμφωνα με την έκθεση κερδών της πέρυσι.

Μέχρι στιγμής φέτος, η Hainan Airlines έχει ξεκινήσει 10 διεθνείς πτήσεις, μεταξύ των οποίων οι πτήσεις που συνδέουν το Χαϊκού με την Οσάκα και το Γκουϊγιάνγκ με το Παρίσι.
Τον Ιούλιο, η αεροπορική εταιρεία σχεδιάζει να δρομολογήσει πτήσεις που συνδέουν το Σιάν και την Οσάκα και τον Σεπτέμβριο, θα ξεκινήσει πτήσεις που συνδέουν το Τσενγκντού και το Σικάγο.

Η Hainan Airlines στοχεύει να γίνει διεθνής κόμβος εναέριας κυκλοφορίας στην περιοχή και να προσελκύσει περισσότερους από δύο εκατομμύρια εισερχόμενους τουρίστες ετησίως.