Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Accor προχωρά μέχρι το 2022 στην επέκταση της παρουσίας της σε όλη την ευρύτερη Κίνα, προσφέροντας περισσότερα ξενοδοχεία σε ταξιδιώτες και μέλη, από καταξιωμένες μάρκες όπως Raffles, Fairmont, Sofitel, MGallery, Pullman, Grand Mercure, Novotel, Mercure και ibis.

Οι υπογραφές νέων έργων της Accor στην Κίνα έφτασαν σε ιστορικό υψηλό όλων των εποχών το 2021, με αποτέλεσμα περισσότερα από 520 ξενοδοχεία να λειτουργούν τώρα και άλλα 350 υπό ανάπτυξη.
Η Accor είναι επίσης σε καλό δρόμο για να οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερη δυναμική και επιτυχία στην ανάπτυξη φέτος.

«Το να ξεπεράσουμε τα 500 ξενοδοχεία στην ευρύτερη Κίνα είναι πραγματικά ένα ορόσημο για το οποίο είμαστε εξαιρετικά περήφανοι. Αυτό το επίτευγμα είναι αποτέλεσμα της ισχυρής σύνδεσης που έχουν δημιουργήσει τα εμπορικά σήματα της Accor και τα δυναμικά μέλη της ομάδας μας τα τελευταία 35 χρόνια με ιδιοκτήτες και επισκέπτες σε όλη αυτή την περιοχή, δήλωσε ο Gary Rosen, Διευθύνων Σύμβουλος της Accor στην Κίνα.

Κατά μέσο όρο, κάθε πέντε ημέρες ανοίγει ένα νέο ξενοδοχείο με την επωνυμία Accor στην περιοχή για να καλύψει τη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για εμπειρίες φιλοξενίας υψηλής ποιότητας.

Η Accor παρέχει ένα από τα πιο διαφορετικά χαρτοφυλάκια επωνυμιών στον κόσμο, καθιστώντας μας μια καλή θέση ώστε να συνεχίσουμε να εισάγουμε περισσότερες μάρκες, περισσότερα ξενοδοχεία και περισσότερες εμπειρίες για ταξιδιώτες αναψυχής και εταιρικούς ταξιδιώτες σε όλη την ευρύτερη Κίνα.»