Τα έξι εκατ. ξεπέρασε ο αριθμός των επιβατών που χρησιμοποίησαν το αεροδρόμιο του Χίθροου τον Νοέμβριο, ενώ ισχυρός αναμένεται και Δεκέμβριος, ενόψει των διακοπών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς..

Οι εορτασμοί της Ημέρας των Ευχαριστιών και του Diwali ή αλλιώς του Φεστιβάλ των Φώτων, συνέβαλαν στην αύξηση της κίνησης Νοεμβρίου κατά περισσότερο από 10% από έτος σε έτος σε 6,1 εκατ.

Ο συνολικός αριθμός για το έτος έως τον Νοέμβριο αυξήθηκε κατά 30% σε 72,5 εκατομμύρια.

Η κίνηση προς τη Βόρεια Αμερική κορυφώθηκε πριν από την Ημέρα των Ευχαριστιών με περισσότερους από 50.000 επιβάτες να πετάνε από το Χίθροου την Παρασκευή.

Οι αναχωρήσεις προς την Ινδία αποδείχτηκαν επίσης δημοφιλείς με 15 καθημερινές πτήσεις προς προς τη ώρα για τον εορτασμό του Diwali.

Το Τορόντο, η Σιγκαπούρη και το Σικάγο πρωταγωνίστησαν τον Νοέμβριο με περισσότερο από ένα εκατ. επιβάτες να έχουν ταξιδέψει προς αυτές μέχρι στιγμής το 2023. Η Λισαβόνα, το Σαν Φρανσίσκο και το Εδιμβούργο ακολούθησαν.

Δυνατός προβλέπεται όμως και ο Δεκέμβριος με τους αριθμούς αναχωρήσεων να αναμένεται να κορυφωθούν την εβδομάδα πριν από την ημέρα των Χριστουγέννων.