Είναι η νέα μόδα που “τα σπάει”. Τι κι αν και τα πιο όμορφα δωμάτια του ξενοδοχείου δεν μπορούν να ανταγωνιστούν αρκετά με τις ανέσεις του σπιτιού, τα κρεβάτια τους και τα στρώματα τους όμως κερδίζουν στα σημεία.

Τα τελευταία χρόνια, αρκετά ξενοδοχεία και θέρετρα έχουν αρχίσει να δέχονται παραγγελίες (μέσω του site τους) για απευθείας αγορές από τον προμηθευτή τους για τα ειδικά σχεδιασμένα κρεβάτια τους, στρώματα, μαξιλάρια και κλινοσκεπάσματα για όσους θέλουν να δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα του αγαπημένου τους ξενοδοχείου μέσα στην κρεβατοκάμαρα τους.

Κρεβάτια ξενοδοχείων υψηλής ποιότητας, ειδικά στρώματα, αφράτα μαξιλάρια, κλινοσκεπάσματα, κουρτίνες συσκότισης όλα παραδίδονται στην πόρτα σας.

Σε έρευνα της Local Measure οι αναλυτές εξέτασαν πάνω από 200.000 δημοσιεύσεις σε Twitter, Instagram και Facebook σχετικά με δωμάτια και κρεβάτια ξενοδοχείων σε όλη την Ασία, την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική.

Μεταξύ των social media οι χρήστες μιλούσαν περισσότερο για αυτά της Fairmont Hotels and Resorts και της InterContinental Hotels and Resorts, με τους ταξιδιώτες να τα χαρακτηρίζουν στις top επιλογές με σημαντικούς δείκτες την ποιότητα, την άνεση, την ευρυχωρία και την καθαριότητα.

Ενώ τα πολυτελή κρεβάτια της InterContinental δεν πωλούνται (τουλάχιστον, όχι ακόμα), η Fairmont πωλεί τα στρώματα της και άλλα είδη που υπόσχονται…όνειρα γλυκά.

Τα ξενοδοχεία με τα δημοφιλή δωμάτια τους που μπορείτε να…πάρετε μαζί σας, αγοράζοντας από τα site τους κρεβάτια, βελούδινα στρώματα με ρύθμιση θερμοκρασίας και πλήρες σετ που περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για έναν καλό ύπνο όπως μαξιλάρια, υφάσματα μεταξωτά, υφάσματα από αιγυπτιακό βαμβάκι, προστατευτικά καλύμματα, παπλώματα και σεντόνια είναι:

  • Fairmont Hotels and Resorts
  • Four Seasons Hotels and Resort
  • The Peninsula
  • The Ritz-Carlton
  • Marriott Hotels and Resorts
  • AKA

Όσο για τις τιμές, ε θα πρέπει να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη.  Υπολογίστε για πάνω από 2.500 € για στρώμα ή κρεβάτι και για τα υπόλοιπα από 190 €.