Ελληνικά νησιά προτείνει δημοφιλής βρετανίδα blogger ως τις καλύτερες επιλογές για προορισμούς του μήνα του μέλιτος.

Ειδικότερα, ο ταξιδιωτικός ιστότοπος wanderlustchloe προτείνει τα Κύθηρα, την Ρόδο, την Κρήτη, την Κάρπαθο, την Ανδρο, την Πάρο, την Τήνο, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη ως τα τέλεια μέρη για μια ξεχωριστή ημέρα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά “είτε αναζητάτε έναν αξέχαστο μήνα του μέλιτος, το τέλειο μέρος για να τιμήσετε μια ξεχωριστή επέτειο, είτε απλά μια εβδομάδα στον παράδεισο με αυτόν που αγαπάτε, η Ελλάδα τα έχει όλα.

Με εκπληκτικά ασβεστωμένα χωριά και εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα, μην κοιτάξετε πέρα ​​από τα ελληνικά νησιά.
Ο μαγικός συνδυασμός των εντυπωσιακών τοπίων, της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς και της ζεστής, φιλόξενης ελληνικής φιλοξενίας κάνουν αυτά τα νησιά την νούμερο ένα επιλογή για ένα ειδυλλιακό ρομαντικό διάλειμμα και τέλεια για μήνα του μέλιτος στην Ελλάδα.

Με περισσότερα από 200 κατοικημένα νησιά διάσπαρτα στην ελληνική ηπειρωτική χώρα, το καθένα με τον δικό του μοναδικό χαρακτήρα, θα σας κακομάθει η επιλογή. Επιλέξτε από το υπέροχο τοπίο των Κυκλάδων, τη μοναδική κληρονομιά των Δωδεκανήσων, τη ζωντανή ατμόσφαιρα των Ιονίων νησιών ή τη γαλήνια γαλήνη του Βορείου Αιγαίου.

Όπου κι αν επιλέξετε, θα έχετε την ευκαιρία να χαθείτε σε ονειρεμένα αρχαία ερείπια, να ζήσετε τον παραδοσιακό νησιώτικο τρόπο ζωής ή απλά να χαλαρώσετε στην παραλία και να βουτήξετε τα δάχτυλα των ποδιών σας σε αστραφτερά γαλαζοπράσινα νερά|.