irigeneia-santoriniTo ‘IriΓέΝΕΙΑ_Hotel* στην Περίσσα της Σαντορίνης «ανοίγει» τις πόρτες του από τις 14 Απριλίου 2013 στη νέα τουριστική χρονιά του 2013, έτοιμο να υποδεχτεί παλιούς και νέους φίλους στις νεόκτιστες εγκαταστάσεις του.

Το ξενοδοχείο ‘IriΓέΝΕΙΑ_Hotel* από το 2002, υποδέχεται τους πελάτες του σε έναν αυθεντικό κυκλαδίτικο χώρο, φτιαγμένο από σκαλιστό ξύλο, λευκό μάρμαρο και φυσητό γυαλί, προσφέροντας ευχάριστη διαμονή στους επισκέπτες του ομορφότερου νησιού των Κυκλάδων.

Η διοίκηση του ξενοδοχείου, αναγνωρίζοντας την οικονομική κρίση που βιώνουν οι τουρίστες διεθνώς, παρέχει ειδικές προσφορές και τουριστικά πακέτα σε πολύ ελκυστικές τιμές προσαρμοσμένες στο βαλάντιο κάθε επισκέπτη.

Έτσι, η τουριστική περίοδος του 2013 αρχίζει στο ‘IriΓέΝΕΙΑ_Hotel*, από την Μεγάλη Εβδομάδα προσφέροντας εκπτώσεις οι οποίες φθάνουν έως και το 40%, με συνολικό κόστος διαμονής περίπου στα 100 Euro ανά άτομο για εφτά ημέρες (Από Μεγάλη Δευτέρα ως την Κυριακή του Πάσχα) με πρωινό.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παροχές και τις λεπτομέρειες διαμονής στο ξενοδοχείο βρίσκονται στο site www.irigeneia.gr, στο www.irigeneia.com αλλά και στην επίσημη σελίδα στο facebook: http://www.facebook.com/IriGeneiaHotel