Η ξενοδοχειακή εταιρεία Dalata με έδρα το Δουβλίνο επεκτείνει το αποτύπωμά της στο Ηνωμένο Βασίλειο σχεδιάζοντας να ανοίξει το πέμπτο της ακίνητο στο Λονδίνο με το σήμα Clayton.

Η Dalata, η οποία διαθέτει 50 ξενοδοχεία που λειτουργούν με τα εμπορικά σήματα Maldron και Clayton Hotels, απέκτησε το τεσσάρων αστέρων Apex Hotel London Wall σε συμφωνία 53,4 εκατ. λιρών.

Η υπάρχουσα ιδιοκτησία 89 δωματίων που βρίσκεται στη λεωφόρο Copthall, στην καρδιά της πόλης του Λονδίνου, θα μετονομαστεί σε Clayton Hotel London Wall. Το ξενοδοχείο διαθέτει γυμναστήριο, αίθουσα συνεδριάσεων και εστιατόριο και μπαρ στο ισόγειο και απέχει λιγότερο από 10 λεπτά με τα πόδια από τους σταθμούς MoorgateBank και Liverpool Street.

Η κίνηση ακολουθεί την εξαγορά του Maldron Hotel Finsbury Park με 192 υπνοδωμάτια τον Φεβρουάριο για 44,3 εκατ. λίρες και βασίζεται στη φιλόδοξη στρατηγική ανάπτυξης του ομίλου στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο όμιλος είπε ότι η τελευταία του απόκτηση θα απαιτήσει «ελάχιστη αρχική επένδυση» μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, η οποία αναμένεται στις αρχές Ιουλίου.