Η EasyJet πρόσθεσε πέντε νέα δρομολόγια από το αεροδρόμιο του Λίβερπουλ στο πρόγραμμα της για το χειμώνα 2024-25.

Η αεροπορική εταιρεία θα πραγματοποιεί τρεις πτήσεις την εβδομάδα προς την Πράγα από τις 28 Οκτωβρίου, μία πτήση την εβδομάδα προς τη Φουερτεβεντούρα από τις 19 Φεβρουαρίου 2025 και δύο πτήσεις την εβδομάδα προς το Μαρακές, τη Μάλτα και το Βερολίνο από τις 13 Νοεμβρίου, 10 Δεκεμβρίου και 14 Φεβρουαρίου 2025, αντίστοιχα.

Οι ναύλοι ξεκινούν από 26,99 λίρες Αγγλίας και είναι προς πώληση από τώρα.

Ο κ. Ali Gayward, διευθυντής της easyJet για το Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε: “Η easyJet θα έχει την ευκαιρία να προσφέρει και άλλες πτήσεις από και προς το Ηνωμένο Βασίλειο.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσθέσουμε πέντε νέα δρομολόγια από το αεροδρόμιο του Λίβερπουλ αυτό το χειμώνα, τα οποία προσφέρουν κάτι για όλους, από τον εξωτικό χειμερινό ήλιο μέχρι τις σύντομες διαδρομές στην πόλη”.

Ο κ. Paul Winfield, διευθυντής αερομεταφορών του αεροδρομίου του Λίβερπουλ, δήλωσε:  “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε πέντε νέα δρομολόγια αυτόν τον χειμώνα με τον μεγαλύτερο αεροπορικό μας συνεργάτη.

Το Βερολίνο, η Πράγα και το Μαρακές γίνονται νέα ετήσια δρομολόγια από το Λίβερπουλ, προσφέροντας στους επιβάτες από όλη τη βορειοδυτική περιοχή και τη βόρεια Ουαλία την ευκαιρία να εξερευνήσουν αυτούς τους προορισμούς με το πρόσθετο πλεονέκτημα της απευθείας πτήσης από το Λίβερπουλ.

Είμαστε επίσης στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε δρομολόγια προς τη Μάλτα και τη Φουερτεβεντούρα με την easyJet, όπου υπάρχει σαφής ζήτηση για περισσότερες υπηρεσίες από το Λίβερπουλ.”