Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Marriott International επεκτείνει το παγκόσμια αποτύπωμα της νέας της μάρκας Apartments by Marriott Bonvoy, με νέα ακίνητα στις ΗΠΑ, την Ιταλία και την Σαουδική Αραβία.

Με υπογεγραμμένες συμφωνίες στο Ντιτρόιτ και το Σεντ Λούις (ΗΠΑ), το Κουρμαγιέρ και την Βάλτα Αόστα (Ιταλία) καθώς και το NEOM της Σαουδικής Αραβίας, το Apartments by Marriott Bonvoy αναμένεται να συνεχίσει να αυξάνει την παρουσία του σε όλο τον κόσμο από το 2024 και μετά.

Τα διαμερίσματα παρέχουν μια πραγματικά ανεξάρτητη διαμονή, με μεγάλους χώρους διαβίωσης και εκλεπτυσμένο τοπικά εμπνευσμένο ντιζάιν.

Τα ακίνητα βρίσκονται σε προνομιακές τοποθεσίες και έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν premium και πολυτελή καταλύματα σε στιλ διαμερισμάτων.

Ανεξάρτητα από τη διάρκεια της διαμονής τους, οι επισκέπτες έχουν ιδιωτικά υπνοδωμάτια, ξεχωριστό σαλόνι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και πλυντήριο και στεγνωτήριο εντός της μονάδας για να νιώσουν σαν στο σπίτι τους.

Το Apartments by Marriott Bonvoy, ένα από τα περισσότερα από 30 brands του χαρτοφυλακίου Marriott Bonvoy, συμμετέχει στο Marriott Bonvoy, το βραβευμένο ταξιδιωτικό πρόγραμμα και το Marketplace της εταιρείας.