Παγκόσµια διάκριση απέσπασε το Delfino Blu Boutique Hotel & Spa στην Κέρκυρα, ιδιοκτησίας του Κωνσταντίνου Παπανικολάου, στο πλαίσιο του θεσµού των βραβείων «World Luxury Hotel Awards».

Η λαµπερή τελετή απονοµής των βραβείων διεξήχθη στις 2 Δεκεµβρίου, στο St Moritz της Ελβετίας.

Η σηµαντική αυτή διάκριση που έλαβε το ξενοδοχείο Delfino Blu Boutique Hotel & Spa έρχεται να προστεθεί στις πολυάριθµες βραβεύσεις τα τελευταία χρόνια (Best Romance Hotel in Europe’’ TripAdvisor Travelers Choice Awards 2009, Best beach hotels in the Mediterranean’’ the Telegraph “2016), αναδεικνύοντάς το σε ένα από τα κορυφαία µικρά Boutique ξενοδοχεία της Ελλάδας.

Τα World Luxury Hotel Awards είναι αναγνωρισµένος παγκόσµιος οργανισµός και τα βραβεία, που απονέµει, αποτελούν ένα από τα κορυφαία γεγονότα στη βιοµηχανία της παγκόσµιας φιλοξενίας, που παρακολουθούν εκπρόσωποι πολυάριθµων ξενοδοχείων από όλο τον κόσµο.

Τα βραβεία αυτά αναγνωρίζουν τις εγκαταστάσεις παγκόσµιας κλάσης και την αριστεία των ξενοδοχειακών υπηρεσιών που προσφέρονται στη βιοµηχανία.

Οι νικητές αξιολογούνται βάσει της συνολικής αριστείας στις υπηρεσίες τους και στην αποτελεσµατική διαχείριση. Οι ψήφοι προέρχονται από διεθνείς τουρ οπερέιτορ, τουριστικούς πράκτορες και επισκέπτες ξενοδοχείων.

Φέτος, περισσότερα από 2.000 ξενοδοχεία, καταλύµατα, resort και ιδιωτικά νησιά, από 145 χώρες, είχαν υποβάλει υποψηφιότητα. Στόχος των βραβείων είναι να ενθαρρύνουν και να αναδεικνύουν ανεπτυγµένα στάνταρ υπηρεσιών στη βιοµηχανία της πολυτελούς φιλοξενίας.

Ο κ. Παπανικολάου δήλωσε σχετικά: «Η βράβευση στα “World Luxury Hotel Awards” κατατάσσει το Delfino Blu Boutique hotel & Spa και επίσηµα ανάµεσα στα καλύτερα µικρά ξενοδοχεία της Ελλάδας.

Πρόκειται για µια διάκριση που µας τιµά, αφού αναγνωρίζει και επιβραβεύει την απόλυτη εµπειρία διαµονής που προσφέρουµε και αποτελεί αναπόσπαστο κοµµάτι της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών του Delfino Blu Boutique Hotel & Spa.

Μας κάνει όλους για µία ακόµη φορά υπερήφανους και µας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο, να θέτουµε νέους στόχους ώστε να παρέχουµε µια συνολική και αξεπέραστη εµπειρία διαµονής στους επισκέπτες µας».