Η Princess Cruises ανακοίνωσε το πιο φιλόδοξο ταξίδι της μέχρι τώρα, την παγκόσμια κρουαζιέρα του 2026 με το Coral Princess, η οποία θα καλύπτει 52 λιμάνια σε 28 χώρες σε έξι ηπείρους.

Διαθέσιμο για κράτηση, το ταξίδι των 114 ημερών θα καλύψει πάνω από 35.000 ναυτικά μίλια και απευθύνεται σε ταξιδιώτες που θέλουν να εξερευνήσουν τον κόσμο.

Προσφέροντας δύο επιλογές αναχώρησης, οι επιβάτες μπορούν να επιβιβαστούν από το Φορτ Λοντερντέιλ στις 5 Ιανουαρίου 2026 ή να αναχωρήσουν από το Λος Άντζελες στις 21 Ιανουαρίου 2026.

«Η Παγκόσμια Κρουαζιέρα 2026 απευθύνεται στο αυξανόμενο ενδιαφέρον για μεγαλύτερα ταξίδια που κάνουν στάσεις σε πιο εξωτικούς προορισμούς και στην επιθυμία των ταξιδιωτών να αποτελούν μέρος μιας πιο ολοκληρωμένης εμπειρίας», δήλωσε ο κ. Terry Thornton, επικεφαλής εμπορικός διευθυντής της Princess Cruises.

Τι νέο υπάρχει στην παγκόσμια κρουαζιέρα του 2026

Το δρομολόγιο του 2026 περιλαμβάνει συναρπαστικές στάσεις για πρώτη φορά σε μέρη όπως το Μπορακάι στις Φιλιππίνες, γνωστό για τις ειδυλλιακές παραλίες και τα θέρετρα του. Άλλες εναρκτήριες συναντήσεις περιλαμβάνουν το Πόρτο Τσάπας, το Μεξικό και το Πόντα Ντελγκάντο στις Αζόρες, μαζί με παρατεταμένες παραμονές σε εμβληματικές πόλεις όπως η Σιγκαπούρη, το Σίδνεϊ, η Χονολουλού και μια διανυκτέρευση στο Χονγκ Κονγκ, παρέχοντας στους ταξιδιώτες άφθονο χρόνο για εξερεύνηση.

Απολαύστε βελτιωμένες παροχές και ψυχαγωγία στο σκάφος

Το Coral Princess δεν αφορά μόνο προορισμούς. έχει επίσης να κάνει με τον εμπλουτισμό του ίδιου του ταξιδιού. Οι επιβάτες θα απολαύσουν μια σειρά από πολιτιστικές και εκπαιδευτικές εμπειρίες, από μαθήματα γλώσσας και μαθήματα χορού έως εκδηλώσεις για συγκεκριμένο προορισμό, όπως φολκλορικά σόου και θεματικά πάρτι στο κατάστρωμα. Επιπλέον, προσκεκλημένοι ομιλητές που ειδικεύονται στη μεσογειακή τέχνη, τη ναυτική ιστορία και πολλά άλλα θα εμπλουτίσουν την ταξιδιωτική εμπειρία.

Πληροφορίες κρατήσεων

Ξεκινώντας από 19.999 δολ ανά επισκέπτη, η κράτηση της πλήρους παγκόσμιας κρουαζιέρας έως τις 31 Οκτωβρίου 2024 συνοδεύεται από πολλά ελκυστικά προνόμια, όπως το πακέτο Princess Premier, το οποίο περιλαμβάνει premium ανέσεις όπως Wi-Fi, εξειδικευμένα γεύματα και απεριόριστα μαθήματα γυμναστικής.

Για όσους ενδιαφέρονται για μικρότερα τμήματα της παγκόσμιας κρουαζιέρας, είναι διαθέσιμες επιλογές με μια ειδική προσφορά πίστωσης επί του σκάφους, επιτρέποντας μεγαλύτερη ευελιξία στους επισκέπτες να βιώσουν μέρη αυτού του επικού ταξιδιού.