Η παγκόσμια κρουαζιέρα της Silversea για το 2027, περιλαμβάνει 35 χώρες, πέντε ηπείρους και 20 νέες προσεγγίσεις. Το διάρκειας 149 ημερών ταξίδι θα επισκεφθεί περισσότερους προορισμούς από κάθε άλλο στην ιστορία της εταιρίας.

Το Silver Dawn, ένα από τα μικρότερα πλοία για κρουαζιέρα στον κόσμο, θα αναχωρήσει από το Λος Άντζελες στις 8 Ιανουαρίου και θα φτάσει στην Κοπεγχάγη στις 7 Ιουνίου 2027, προσεγγίζοντας 80 προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων 20 νέων προσεγγίσεων για μια Silversea World Cruise και 11 διανυκτερεύσεων.

Σχεδιασμένο από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες προορισμών της Silversea, το ταξίδι των 149 ημερών θα ξεκλειδώσει τους μοναδικούς πολιτισμούς, τις ιστορίες και τις ιδέες του Ειρηνικού, του Ινδικού και του Ατλαντικού Ωκεανού, συνδέοντας πάνω από 50 μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO και προσφέροντας μεγαλύτερο χρόνο παραμονής στα λιμάνια από οποιαδήποτε άλλη Παγκόσμια Κρουαζιέρα.

Μια σειρά από εκδηλώσεις κατά παραγγελία, που προσφέρουν αποκλειστική πρόσβαση σε ειδικά σχεδιασμένες εμπειρίες με το πραγματικό στυλ της Silversea, θα ενισχύσουν το ταξίδι για τους επισκέπτες.

«Επισκεπτόμενοι περισσότερους προορισμούς από οποιοδήποτε άλλο ταξίδι στην ιστορία της Silversea, παρουσιάζουμε με υπερηφάνεια το The Three Oceans World Cruise 2027, το οποίο διευρύνει την κορυφαία προσφορά μας σε εκτεταμένα ταξίδια», δήλωσε ο κ. Bert Hernandez, πρόεδρος της Silversea.

«Ταξιδεύοντας με το Silver Dawn, ένα από τα μικρότερα πλοία, οι επισκέπτες μας θα επιχειρήσουν να ξεφύγουν από την πεπατημένη, με τις μεγαλύτερες παραμονές σε λιμάνια από κάθε άλλη παγκόσμια κρουαζιέρα. Η τεχνογνωσία μας στους προορισμούς, που αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια 30 ετών λειτουργίας, θα επιτρέψει στους επισκέπτες μας να ανακαλύψουν τις καλύτερες εμπειρίες στα υπερπολυτελή ταξίδια κρουαζιέρας», πρόσθεσε.