Η Kleopas Alliott Business Consultants βρέθηκε ανάμεσα σε 80 ανώτατα στελέχη κορυφαίων Λογιστικών και Νομικών εταιρειών, οι οποίοι συναντήθηκαν πρόσφατα στο Σίδνεϊ προκειμένου να παρακολουθήσουν το παγκόσμιο συνέδριο Alliott Group.

Ένα Συνέδριο επικεντρωμένο στις εναλλασσόμενες δυναμικές του παγκόσμιου επιχειρηματικού περιβάλλοντος και στους τρόπους βελτίωσης της εξυπηρέτησης των πελατών που δραστηριοποιούνται σε διαφορετικές αγορές.

Με τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Συνέδριο Alliott Group 2017, τα στελέχη της Kleopas Alliott Business Consultants είχαν τη δυνατότητα να συναντήσουν και να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας και ανάπτυξης επιχειρήσεων που παρέχουν λογιστικές και φορολογικές υπηρεσίες στην παγκόσμια αγορά με ιδιαίτερη έμφαση στην παροχή διασυνοριακών υπηρεσιών σε εταιρικούς πελάτες και ιδιώτες.

Το Παγκόσμιο Συνέδριο Alliott Group που αποτελεί το ετήσιο σημείο αναφοράς της εταιρείας πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο InterContinental στο κεντρικό Σίδνεϊ.

Οι συμμετέχοντες της Kleopas Alliott Business Consultants, είχαν τη δυνατότητα να αποκτήσουν νέες γνώσεις για τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που παρουσιάζονται στο επιχειρηματικό περιβάλλον για την ανοιχτή οικονομική αγορά της Αυστραλίας.

Παράλληλα, είχαν τη δυνατότητα να αναπτύξουν σχέσεις με επαγγελματίες από άλλες, μεσαίου μεγέθους, Λογιστικές και Νομικές εταιρείες ανά τον κόσμο, οι οποίες μπορούν να παρέχουν λύσεις σε επιχειρήσεις που χρειάζονται επαγγελματική υποστήριξη σε διαφορετικές αγορές.

Τα μέλη του Alliott Group επωφελήθηκαν, επίσης, από τις σημαντικές πληροφορίες αναφορικά με το διεθνές εμπόριο και τις ευκαιρίες που προσφέρονται σε παγκόσμιο επίπεδο, διασφαλίζοντας ότι οι υπηρεσίες που μπορούν να προσφέρονται στους πελάτες θα έχουν απτά αποτελέσματα κάτι που είναι αναγκαίο ακόμα και σε διαφορετικά νομικά πλαίσια.

Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών του Συνεδρίου, οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν εισηγήσεις με κύρια θέματα συζήτησης: τα νομικά ζητήματα, τη διεθνή φορολογία, την εταιρική χρηματοδότηση, τις εξαγορές και συγχωνεύσεις και την παγκόσμια κινητικότητα, ανταλλάσσοντας απόψεις για τον αντίκτυπο που θα επιφέρουν στις πολυεθνικές επιχειρήσεις η μεταναστευτική πολιτική του Προέδρου Trump, τα BEPS και η προγραμματισμένη έξοδος του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση τον Μάρτιο του 2019.

Ο James Hickey, Διευθύνων Σύμβουλος της Alliott Group δήλωσε:

«Κάθε συνέδριο του Alliott Group αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία για τα μέλη μας να μάθουν και να ανταλλάξουν πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούν να ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στις απαιτήσεις που έχουν επιχειρήσεις και ιδιώτες σε διαφορετικές αγορές.

Αυτή τη χρονιά επιδιώκουμε να θέσουμε νέα standards, διασφαλίζοντας ότι όλοι οι συμμετέχοντες, μετά το πέρας του Συνεδρίου θα επιστρέψουν στις επιχειρήσεις τους με νέες ιδέες, έμπνευση, νέες επαφές και φυσικά νέους επιχειρηματικούς προσανατολισμούς.»

Ο Γιάννης Κλεώπας, Διευθύνων Σύμβουλος της Kleopas Alliott Business Consultants, σχολίασε:

«Από τις εργασίες του συνεδρίου έγινε σαφές ότι οι αγορές των επιχειρήσεων πλέον απλά δεν έχουν γεωγραφικά όρια.

Απόρροια αυτού είναι να αντιμετωπίζουν φορολογικούς κινδύνους που δεν μπορούν να διαχειριστούν επαρκώς στα διάφορα κράτη που δραστηριοποιούνται.

Το χειρότερο είναι πως οι κίνδυνοι αυτοί δεν είναι μετρήσιμοι πράγμα που αποτελεί μεγαλύτερη απειλή για την επιβίωσή τους.»