Μετά από μία ανακαίνιση που κράτησε 15 μήνες, το ξενοδοχείο Radisson Blu CDG επιστρέφει με νέο πρόσωπο και με νέο όνομα ως Courtyard by Marriott Paris Roissy CDG Airport Hotel, καθιστώντας το,το έβδομο ξενοδοχείο της μάρκας στη Γαλλία.

Σε ιδανική τοποθεσία μεταξύ αεροδρομίου και κέντρου της πόλης, το ξενοδοχείο 240 δωματίων με το σύγχρονο design του Courtyard by Marriott, ανανεωμένους χώρους και χρώματα με κίτρινους και μπλε τόνους δημιουργεί στους επισκέπτες την αίσθηση της ζωντανής ατμόσφαιρας.
Το λόμπι έχει επανασχεδιαστεί σε έναν ευέλικτο χώρο με το GoBoard, μια μοναδική ιδέα του Courtyard by Marriott που προσφέρει την τεχνολογία αφής η οποία επιτρέπει στους χρήστες να δουν τις τελευταίες πληροφορίες για το αεροδρόμιο και να ψάξουν δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν δωρεάν Wi-Fi.

Η εστιατόριο και το μπαρ του ξενοδοχείου,προσφέρουν ένα χαλαρό περιβάλλον μπιστρό και μενού από την αυθεντική γαλλική κουζίνα.

Το ξενοδοχείο έχει χώρο εκδηλώσεων 1000 τ.μ με 12 ευέλικτες αίθουσες συσκέψεων, γυμναστήριο 70 τ.μ με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο από / προς το αεροδρόμιο.