Ο ταξιδιωτικός οργανισμός FTI Group, οδεύει προς ρεκόρ την καλοκαιρινή σεζόν 2023 και την επεκτείνει -λόγω της υψηλής ζήτησης, με πακέτα και πτήσεις, για τρίτη συνεχόμενη φορά.

Διακοπές στην Ελλάδα ζητούν οι ξένοι τουρίστες περισσότερο από ποτέ, σύμφωνα με τον FTI Group.

Ο γερμανικός ταξιδιωτικός όμιλος θα «παρατείνει την περίοδο 2023 με επιλεγμένους ξενοδοχειακούς συνεργάτες στην Κρήτη και τη Ρόδο μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου», όπως ανακοίνωσε ο Jan Mayer, Διευθύνων Σύμβουλος Προϊόντων.

Όπως υπογράμμισε σχετικά με την Κρήτη η Halina Strzyzewska, υπεύθυνη του ομίλου για την Ελλάδα «δραστηριοποιούμαστε με υπερθετικό βαθμό στο μεγαλύτερο ελληνικό νησί με 350 εβδομαδιαίες συνδέσεις από περίπου 50 αεροδρόμια της Γερμανίας, της Αυστρίας και της Ελβετίας, καθώς και της Γαλλίας και της Ολλανδίας.

Για τις φθινοπωρινές διακοπές σχεδιάζουμε την επέκταση της χωρητικότητας των πτήσεων για να καλύψουμε τη ζήτηση».

Εκτός από την Κρήτη, ο FTI Group εστιάζει και σε ένα πολύπλευρο πρόγραμμα στην Ελλάδα. Εντείνει τις συνδέσεις με μικρότερα νησιά όπως η Ζάκυνθος και η Σκιάθος.

Επίσης το αεροδρόμιο σε Άραξο στα βορειοδυτικά της Πελοποννήσου, είναι η βάση για διακοπές στην περιοχή μεταξύ Ολυμπίας και Πάτρας.

«Βλέπουμε ήδη μεγαλύτερη ζήτηση για Ελλάδα από τους ξένους επισκέπτες σε σχέση με την ίδια περίοδο το 2022, τόνισε ο Mario Habig, Διευθύνων Σύμβουλος DMC στον FTI Group.
Λόγω των πολύ καλών κρατήσεων, ειδικά για τα νησιά σε Ρόδο, Κέρκυρα και Κρήτη, αναμένουμε μια ισχυρή ώθηση για τους επόμενους μήνες».